Schema vecka 42

Den här veckan kommer vara ganska stressig i början, men sen i slutet så är det typ ingenting som händer haha. Men ja, såhär ser min vecka ut hittills på ett ungefär:

Måndag: 8.40 - 13.15 Skola
Bussen kommer 14.20 och tills dess från att jag slutat lär jag antagligen sitta i biblioteket och plugga eller blogga, haha brukar vara standard då jag väntar ut tiden i skolan. Är hemma runt tre-tiden och ska då äta, byta om och lite sådant innan jag och mamma åker iväg vid halv fem ungefär. Hon ska in på ett möte så släpper då av mig på vägen och hämtar upp mig sen igen när hon är färdig. Detta lär kanske ta runt en och en halv timme, så mellan 18-19 lär jag nog vara påväg hem.
När jag då är färdig i det stallet så ska jag till Senco för att mocka och gosa lite med honom. Förhoppningsvis så är jag färdig till åtta ungefär, och då ska jag ägna kvällen åt plugg, plugg och lite mer plugg.

Tisdag: 8.40 - 13.20 Skola
Bussen kommer 14.20 och är hemma ungefär runt tre och då ska jag hem, byta om, äta och sen tar jag bussen igen runt kvart-tjugo över fyra för att rida lektion för Isabelle klockan 18.00. Jag lär vara i stallet ungefär vid kanske fem eller något. Så under den tiden ska jag mocka och göra allt färdigt tills hon kommer.
Har ingen aning om hur lång tid det tar, men har lagt ungefär två timmar till detta. Så runt åtta tiden lär jag ungefär vara färdig, och då är det direkt till nästa stall.
20.00 ungefär så ska det mockas hos Senco och de fyra andra hästarna och jag har även insläppet. Detta lär väl också också minst en timme, så runt nio tiden får jag komma hem och ta kvällen denna dag, kan däremot bli både tidigare och senare 😉

Onsdag: 8.40 - 13.45 Skola
Efter att jag slutat denna dag så kommer det däremot att bli aningen lugnare. När jag kommer hem vid tre-tiden hade jag tänkt mig ett litet konditionspass med Senco då jag sist vi var ute la märke till något vi behöver träna lite mer på. Om vi får sällskap återstår att se, men han klarar ju att vara ensam ute relativt bra nu så det går ju bra vilket som 😉
När jag är klar i stallet så lär det bli en del plugg denna kväll också. Gymnasiearbete-skrivande och lite redovisningstränande.

Torsdag: 8.40 - 15.15 Skola
Kommer hem sent denna dagen så får se vad jag orkar. Antar att det blir lite plugg och sånt mindre kul haha.

Fredag: 8.40 - 15.40 Skola
Sista skoldagen för veckan som tro det eller ej, brukar gå rätt fort. Vad helgen kommer bestå av vet jag ännu inte. Men det brukar ofta klarna allt eftersom veckan går.

Vad tyckte ni om den här typen av beskrivng på mitt schema? Vill ni hellre ha det såhär eller bild på almenackan? Vill ni ha det såhär i text så ska jag självklart förbättra det en del. Så att det inte bli så grötit och rörigt haha. Vore hur som helst kul att få ett litet hum om vad ni helst föredrar då jag fattade det på er som att ni gärna ville se mina veckoplaneringar 😊

Gillar

Kommentarer