Senaste

- Min skärm på telefonen har varit sprucken ett bra tag. Alltså verkligen jättesprucken. Tappade den först vid ett tillfälle så det blev några rätt irriterande sprickor. Sen ett litet tag efter tappade jag den i A’s badrumsgolv. Det är hårt betonggolv.. Så där blev det rätt rejäla sprickor. Men jag var bara tvungen att gilla läget, den gick fortfarande att använda som tur var. Har dock de senaste veckorna märkt att tangentbordet längst åt vänster ibland blir jättetrögt eller inte fungerar alls. Så nu har jag äntligen en ny skärm och det känns nästan som att det saknas något på skärmen haha. Har blivit så van vid alla sprickor i vänsterhörnet. Känns nästan lite som en helt ny värld! Det var ganska dyrt, men samtidigt så känns det värt det. Än så länge funkar telefonen mer eller mindre helt felfritt. Så den får hänga med ett tag till. Ser ingen anledning att köpa ny bara för att då jag ändå är nöjd med den överlag.

- Provade en ny cider som min syster kom ner med igår. Sjukt god! Den lär nog bli nya sommarfavoriten. Dock verkar man få vara snabb när den ska handlas på systemet, fler som tycker den är god verkar det som, haha!

- Ikväll ska mina systerdöttrar sova hos mig. Så blir en sväng till affären sen för att köpa lite gott till kvällen. Får se hur mycket sömn jag får inatt bara haha. Men det ska bli mysigt!

- På onsdag ska jag lämna förhoppningsvis sista blodprovet på ett tag. Måste dock gå upp tre timmar innan så att det här med sovmorgon blir det inget med förrän nästa helg..

- Däremot ska jag runt 15-tiden på onsdag möta upp en gammal kollega och vän för att få en liten introduktion på hur hon vill ha det med sin häst som jag sen lite sporadiskt ska hjälpa henne med. Så kul! Det tror jag kan väga upp mot ångest för sprutan på morgonen.

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,
Vad mysigt att dina systerdöttrar ska komma på besök!🥰
nouw.com/evelinajosefines
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh ha det så himla kul ikväll nu, vad mysigt det lät verkligen!! 😍 lycka till på onsdag också vännen! Kram i massor ❤️
nouw.com/emmaengstrom
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
skönt med ny skärm och massa andra fina planer också för den delen 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon