Sencos hem

Jag har ju visat stallet tidigare, fast på en video lite snabbt. Så jag tänkte visa er igen, fast på bilder denna gången. Så vi börjar med själva stallet. Vi har en väldigt rymlig stallgång. Sex boxar som är lagom rymliga.
Senco har sin box längst in till vänster. Och eftersom att boxen bredvid honom står tom så har jag de täckena som används mest hängandes på väggen där. Fungerar också som något att hänga blöta täcken på. Ganska bra!

Sen har vi en mineralsten för att slippa behöva köpa massa extra till honom. Där har han det tillgängligt hela tiden och kan bara ta när han behöver vilket leder till att han aldrig har brist på några mineraler.

Sen jobbar vi fortfarande på ett bra underlag i hans box. Men det börjar verkligen ordna upp sig nu. Speciellt en gammal häst måste stå mjukt! :)

Längst in i stallet har vi en dörr, där man sedan kommer upp i sadelkammaren igenom. Tilda och hennes mamma har många av deras nödvändigaste saker i ett rum rakt fram då man går upp för trappan som ni ser på bilden. Svänger man sedan till vänster så kommer man till mitt "rum" där jag har mina saker. Och då går mam förbi denna lilla samling av hästskor.

Här är mitt lilla 'krypin'. I den svarta avlånga lådan har jag de flesta täckena. Och de lådorna som står bredvid har jag saker som jag inte använder för tillfället, alltså sånt som inte behöver ligga framme och ta plats. Som till exempel flughuvor, insektsmedel osv.
Nu stämmer det ju inte riktigt med sadeln där då haha, har ju en ny! Men ja, jag har fem stycken sådana "hängare" där jag kan hänga sadlar och annat som behövs hängas upp haha.
Och till sist min lilla hylla där jag har alla ryktsaker och annat behövligt! :)

Gillar

Kommentarer