Sent inlägg

Godkväll!
Unnade mig verkligen en ordentlig sovmorgon idag. Fortsatte sen med en riktig slömorgon och har varit riktigt slö hela dagen faktiskt. Har kollat en del på Youtube, vikt tvätt och faktiskt putsat mina fönster på ovanvåningen idag. Känns riktigt bra nu i efterhand! Fick även torkat av fönsterkarmarna och det känns så fräscht. Har bytt ut ljusen på vardagsrumsbordet och påbörjat för en del matlådor. La in hela tre stycken i frysen igår och lär imorgon kunna lägga in tre till. Känns så himla bra verkligen. Lagom effektivt, utan någon stress.

Jag har dock känt mig väldigt trött hela dagen, så inte riktigt hunnit med att redigera och skriva den mängd inlägg som jag hade tänkt mig. Så imorgon ska bli lite bättre. Väntas jobb på onsdag och torsdag så behöver röja undan lite inför helgen då jag ska jobba i Bäckebol och troligen inte vara hemma. Vi hörs mer imorgon, kram!

Gästrummet på ovanvåningen. Inte alls nöjd med lampan, men den var här då jag flyttade in och har faktiskt inte alls lagt någon energi på att hitta en ny. Dessutom så har Emelie bott i detta rummet i två månader osv osv. Så det har ju varit något här hela tiden som bara gjort att det inte blivit prioriterat. Men kikar faktiskt på en ny lampa till detta rummet nu. Några förslag?

Fönstret i mitt rum. Har som ni kanske ser valt att inte ha några gardiner uppe. Vet inte om det är något jag vill ha heller, gardiner är överlag så svårt tycker jag. Och det känns inte som att det saknas.

Nya ljusen som fick tändas ikväll!

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,

Sån himla fin färg på ljusen!

nouw.com/amandassofi
Louise,

Mysigt ! 😃

louiseelinore.com
Anita,

Sååå fint med ljusen 😃

siliiins.blogg.se/
Sara,

Så skönt med sovmorgon <3

www.aamaziing.se
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh så fint du har 😍

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Tack snälla!😻
nouw.com/jlandgrens
My,

Skönt med sovmorgon och du fick ju mycket gjort ändå trots tröttheten! Bra jobbat!

mynordqvist.se