Sista för i år

Sista arbetspasset för 2016 avklarat!
Nu har jag varit på min arbetsplats i lite mer än ett år. Helt galet vad fort tiden går ändå! Förutom att ha jobbat hela dagen idag så har jag också tagit hand om en hel bunt med räkningar, låter kanske inte så jätteroligt, men jag tycker om att betala räkningar på något vis, haha. Cassi blev även skodd idag (under tiden jag jobbade ja! Fantastisk stallägare jag har som ordnar när jag inte ens är där❤) så nu är hon fit for fight igen! Hon lyckades ju dra av sig båda bakskorna för ett tag sedan. Hon började ömma väldigt mycket häromdagen också, så då behövdes skor. Fick då också köpa skor med två sidokappor på, eftersom att hovarna var ganska så nedslita. Får se hur dessa sitter helt enkelt. Har läst både bra och dåligt om skor med två sidokappor på. Vill inte "låsa" hennes hovar för att kunna vidga sig heller. Nödlösning helt enkelt, haha!

Samarbetet tillsammans med U har verkligen kommit igång nu. Hon och Senco verkar fungera rätt fint tillsammans och fick igår ett sms av henne som löd ungefär "Shit vilken mysig häst du har", så hon påminner mig lite om vad jag har ibland, haha. Tur han sköter sig ❤ Vi var även ute på en liten uteritt häromdagen och bara myste. Cassi sköter sig toppen! Än så länge inget som skrämt henne, så verkar lovande, hihi. Ländtäcket satt också fint på henne, kanske var en storlek för stort, men äh! Det gör inget 😉 Och jaa! Hon är lite rund om magen, men det är all julmat, hihi.

Fick också tag i en sadelgjord som matchade SÅÅ bra med min sadel, vad är oddsen?! Fantastiskt med kontakter som har samma intresse som mig - och en större häst än vad jag har kanske 😉

Gillar

Kommentarer

NICOLE,
Skönt att ha jobbat så pass länge på ett ställe 😊 Och vad skönt att allt går bra 😊
nwistrand.forme.se
rockdoll
rockdoll,
jag gjorde också mitt sista arbetspass igår för i år. 😊 är skönt att det är helg och lite ledigt ^^
nouw.com/rockdoll
Nattis
Nattis,
Emelie Andersson ,
Så tjusigt!! 😊 <3
emeliiiiieandersson.blogg.se
Ida,
Gott nytt år!! 😊
www.devote.se/iidajohansson
Denise,
Skönt att det funkar bra med medryttaren! 😊
hundlivet.se