Sista pappret påskrivet

Jag skrev igår på sista pappret för att genomföra flytten till min nya tjänst inom företaget. Så nu är min sista dag här i butiken 31/1. Det känns väldigt omtumlande, jag kastas verkligen runt i en skräckblandad förtjusning. Ena dagen känns det så pirrigt, roligt och spännande. Och imorse vaknade jag upp med lite ångest kring det. Men förhoppningsvis är det egentligen bara en känsla för att det här är så nytt och inte något jag tidigare gjort. Sen är det dessutom en jättestor förändring i mitt liv och det blir såklart mycket att ta in. Det är ett jättestort steg utanför min comfortzone. Jag kommer inte heller ha någon trygghet där utan kommer verkligen att vara helt ensam. Det är såklart också rätt skrämmande med tanke på hur sjukt familjekär jag är. Men jag har ändå bestämt för att ge det här en chans. Blir jag bara borta i 6 månader så har jag iallafall provat. Något som är positivt är att Emelie bor betydligt närmare mig därifrån och vi kommer ha typ samma schema vilket förhoppningsvis kommer ge oss möjlighet till att börja umgås mer igen.

Har varit lite fram och tillbaka med boende där också. Men jag har ändå varit väldigt lugn hela tiden med att det bara löser sig. Jag tror ju väldigt mycket på ödet, så hade det inte löst sig så hade något annat dykt upp istället. Alltså om det inte skulle vara meningen att jag skulle flytta. Började dock komma en liten stress kring det nu när plötsligt alla papper skulle skrivas på. Hade mejlat ett annat företag om bostad och fick tillbaka svar igår av en supergullig tjej och det verkar som att jag har fått första tjing på denna och väntar väl nu egentligen bara på att få gå vidare och bli ”kontrollerad” om jag går igenom som en hyresgäst. Isåfall går flyttlasset redan i slutet på denna månaden! Vilken grej.

Såhär är planritningen på lägenheten och den är som ni också kan se, 52kvm. Så lite mindre än huset jag bor i nu såklart. Men tanken är ju som sagt inte att bo där i all evighet. =)
Känns väldigt lyxigt med både diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare!

Gillar