Självaste midsommarafton

Eftersom att det är midsommar idag och vi idag har lite planer så kommer det inte att bli så mycket uppdatering eller snabba svar på era kommentarer. Jag har visserligen några tidsintällda inlägg. Men jag ska svara på alla kommentarer och uppdatera er med direktinlägg så fort jag får tid.

Planen för idag är alltså att ganska så snart börja göra oss i ordning och bege oss till min farbror. Väl där ska vi sedan äta mat, äta lite onyttigheter, bada och bara njuta. Krångla till det så mycket mer än så behöver man väl inte göra på midsommararfton?

Imorgon har vi inte några speciella planer egentligen. Några i släkten och min lillebror ska köra lite 4-hjuling vid familjens verkstad och sen ska vi grilla lite där. Får se om jag och Oliver hakar på på det, det mesta beror väl på vädret haha. Men är det fint så är vi nog med på det och sen ska vi till stallet och förhoppningsvis rida lite på Senco.

På söndag däremot finns det än så länge inget inplanerat. Då lär vi nog mest ta det ganska så lugnt. Men vi hittar alltid på något! 😊

Gillar

Kommentarer