Ska bli bättre!

Långt inlägg!

Satt och kollade runt på lite bloggar och så igår. Och asså hittade verkligen motivation! Jag vet att jag typ hur många gånger som helst har sagt 'förlåt för dålig bloggning' och 'ska skärpa mig' å laalala, ja ni vet. Jag vill bli liiiite större, och jag vet att det går med lite spridning och regelbunden uppdatering. Man måste liksom ha lite hobbys bredvid skolan. Och bloggningen får börja bli en av hobbysarna. Får se det lite som läxor, fast.. Läxorna är viktigare men ja.. Haha!

Så bloggen ska uppgraderas med detta:

Mer bilder ska tas! - Visst är det väl okej med några gamla bilder sådär nån gång ibland. Men ja, jag tycker själv att det är tråkigt med inlägg där bilden/bilderna är en från arkivet och man har sett den förr eller en av de gamlare bilderna i fotoalbumet på datan liksom. Nytt är bra!

Bättre uppdatering! - Självklart kan det vara lättare sagt än gjort. I mitt fall. Men det har varit alldeles för många gånger nu det senaste som jag haft någon ursäkt till att inte ha bloggat och så. Fy skäms! Visst är ju appen lite halvdan så att det går att skylla den för dålig uppdatering också men tidsinställda är ju perfekt om man inte har tid precis just i stunden! Så det får bli min lilla livlina för att förhoppningsvis kunna hålla den här punkten.

Mer variation av inlägg! - Jag ska öppna mig mer på bloggen och inte bara skriva 'ja detta har jag gjort idag och detta händer imorgon'. Visst har jag haft en någorlunda variation på inläggen. Men mer ska det bli! Ni ska få lära känna mig mer och det ska bli kul och intressant för er som läser att läsa bloggen. Jag ska verkligen göra ett försök!

Ny design inom kort! - Eftersom att vi snart går över till en ny årstid så blir det snart också även en ny design! När det är vår kan man ju inte ha en vinter design?

Fixa bilderna! - Jag ska verkligen försöka lägga ner lite tid på hur jag lägger upp bildena också. För jag själv tycker det är super jobbigt och det ser dessutom lite slarvigt ut när man har bilder upplagda huller om buller i inläggen. Som t.ex att bilderna inte är i samma storlek. Eller om det är jätte många bilder i ett inlägg. Tecken på slarv bara! Organisation och ordning och reda gör bloggen lite mer piff! ;)

Sen ska jag även bjuda på mer:
Inspirationsbilder
Videoklipp
Word - bilder
Hästbilder (från ridpass och turer osv)
Tips - Om smink, produkter, hästprylar och ja, massa!


Detta är verkligen inte något jag bara skriver för att. Jag ska försöka komma igång med det jag skrivit ovan så fort som möjligt. Och verkligen göra det! För jag vill verkligen göra bloggen bra och satsa på den. Så hoppas att något av det över lät bra och att ni stannar och ser utvecklingen! ;) Let's go!


Gillar

Kommentarer