Skit-dag.

Här kommer ett riktigt klag-inlägg.
Började denna dagen med ett besök hos gynekologen. Det skrapades och togs en liten bit för att skicka på analys. Lyckligtvis så sa gynekologen att han såg ljust på det och inte trodde att det var något allvarligt, vilket såklart kändes skönt. Men det är ändå väldigt obehagligt att vara hos gynekologen och sen att det är en man. Han är såklart väldigt professionell och gör bara sitt jobb, men ändå. Efter det har jag mest oroat mig inför kvällens muntliga prov i matten vilket jag nästan precis avslutat. Jag fick totalt blackout och kunde inte lösa någonting.. Kände hur han bara satt och väntade och då stoppade det till ännu mer, även om jag garanterat hade löst det om jag hade suttit och kollat på de två(!) enstaka uppgifterna han gav mig. Den ena klarade jag så hade jag bara lagt lite mer tid så hade jag säkert vart klar nu och fått ett godkänt betyg. Men, jag var någonstans också inställd på att det skulle bli såhär så jag känner mig inte allt för besviken, även om det känns lite surt att det här inte är ur världen nu. Har mailat till studievägledaren och fått bett om att boka en prövning, alltså ett skriftligt "omprov" helt enkelt. Får hoppas att det räcker med det provet och att jag inte behöver göra nationella bara.

Men, nu tänker jag faktiskt vara 'ful' och släppa mattetankarna för resten av min semester. Är semester denna veckan och nästa, så nu ska jag försöka lägga undan all stress kring det. Försöka vila upp mig, njuta och bara fokusera på annat.
Hade egentligen tänkt mig att unna mig en kall Cola och ett premiärdopp i mitt spabad, men himlen öppnade sig just och regnet bara öser ner. Så får nog ta den Colan här inne istället och ta mig an mina stackars paletter och ge dem lite kärlek. Några behöver omplanteras och några skulle verkligen behöva friseras lite. I och med att jag mått som jag mått det senaste så har intresset för mina paletter svalnat av något och de har liksom hamnat lite på 'vänt'. Men jag tycker ju om dem så himla mycket så det börjar väl komma tillbaka så smått. Sen måste jag även börja packa lite, på torsdag eftermiddag åker jag som sagt ner till Emelie! Åh, ser framemot det så mycket. Det behövs verkligen.

I söndags var det kalas för min storebrors äldste son.

Mitt härliga spabad.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Du ska bara veta hur mkt jag längtar tills du kommer, ska bli så mysigt 🥰❤️❤️❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Längtar så mycket jag med!!❤️❤️
nouw.com/jlandgrens
thereselinneaa
thereselinneaa,

Fina du! Tråkigt att höra att du inte hade den bästa dagen. Jag hoppas verkligen analysen visar bra! Och jag håller tummarna för att du får göra ett skriftligt prov. 🖤 Hoppas din dag idag känns mycket bättre!

nouw.com/thereselinneaa
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det blir ett skriftligt prov lite senare i augusti. Kram <3
nouw.com/jlandgrens
Amanda (Swedish Passport),

Men alltså fy för såna dagar! STOR KRAM! Du ska se att du grejar matten nästa gång bästa du!

swedishpassport.com
jlandgrens
jlandgrens,
Ja då är det inte lätt. Tack snälla, kram <3
nouw.com/jlandgrens
Anita ,

Helt rätt! Släpp det där åt sidan nu och NJUT av varje sekund dina semesterveckor nu. Det är du värd! Kram

siliiins.blogg.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det känns bäst så, så får det bli nya tag sen efteråt. Kram!<3
nouw.com/jlandgrens
Hannativeskog
Hannativeskog,

Åh förstår att de inte kändes nå roligt 🥺

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Nej usch 😟 kram <3
nouw.com/jlandgrens
Carolina,

Jag har också varit hos en manlig gynekolog och jag förstår din känsla av att det inte var lika behagligt som om det vore en kvinna som tog provet. Känner med dig också angående matematikprovet, jag sitter halvt i samma sits (fast med statistik). Hoppas att det går vägen för dig på det skriftliga omprovet <3 trevligt att åka ned till en kompis och tänka på lite annat nu i semestertider!

knaset.com
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det är väldigt obehagligt även om han såklart är väldigt proffsig egentligen. Hoppas det går bra för dig med! Kram <3
nouw.com/jlandgrens