Skitdagar, skitvecka och skitliv..

.. Är i princip så jag känt hela veckan.. Har haft semester denna veckan och har inte alls haft det som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig en bra och givande vecka. Som hade kunnat fylla på mig med energi, men istället har det sugit ur en hel del energi. Har övertänkt massor onödigt mycket, längtat ihjäl mig efter något som är i princip omöjligt just nu och bara haft jättemycket ångest. Har gråtit en hel del också.. Så nej, detta har inte varit någon bra vecka. Hade ju även tänkt mig att jag med all energi jag skulle få skulle ge mig massor av ork till att ta in veden, städa huset grundligt och bara piffa upp det. Men med omständigheterna så har jag bara inte orkat. Och det känns jättejobbigt att tänka på. Har så mycket ångest över typ allt just nu. Känner mig ensammast i världen och som att allt jag gör ändå inte är tillräckligt i slutändan.

Vet inte helt vad jag tänkte med det här inlägget, ville väl mest bara skriva av mig någonstans. Har ju tänkt att skriva lite om det jag längtar ihjäl mig efter i ett eget inlägg. För att inte göra detta inlägget ännu mer rörigt än vad det redan känns.
Blev väckt idag av att det ösregnade och åskade! Och vädret verkar fortsätta att vara mulet och hänga tungt regn i luften, så idag blir det en innedag. Ska nog hänga framför datorn en del och skriva inläggen jag har i huvudet. Hoppas ni mår bättre än mitt ångesthuvud.. Kram!

Tog in en ros från min rabatt häromdagen, den hade knäckt sig stackarn <3

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Finaste du!!! Du vet vart jag finns, och jag pratar gärna med dig hur deprimerad du än är! Jag finns här alltid! Ibland blir livet rörigt, och tankarna kring det förvärrar bara saker och ting! Man tappar sig själv på vägen och allt blir bara skit men det är okej att gråta och att klaga på sitt liv. Det är inte alltid perfekt! ❤️❤️❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Tack för att du finns❤️
nouw.com/jlandgrens
Josäfin,
Amanda (Swedish Passport),
Nej fy så tråkigt att höra! Håller tummar och tår för att den kommande veckan blir bättre för dig, KRAM!
swedishpassport.com
stallhörnan
stallhörnan,
Förhoppningsvis blir nästa vecka bättre. 😊🌞
nouw.com/stallhörnan