Skor jag aldrig skulle ta på mig

Jag är lite "besatt" av skor, hehe. Det är ju i princip det enda man inte går upp i storlekar på, det är ju detsamma i princip hela livet, oavsett om man går upp i vikt eller inte. Så skor tycker jag om att köpa, hihi. Däremot finns det några skovarianter som jag tycker är SÅ fula och aldrig skulle sätta på mig. (Absolut inget illa menat mot er som använder dessa skotyper eller själva tycker de är snygga 😊) Bland annat så skulle jag aldrig sätta på mig ett par Dr Martens, Uggs och Over Knee klackar. Uggs ser typ ut som "sovskor" något man har hemma, som mysskor liksom, haha. Over Knee klackar skulle framförallt på mig bara se konstigt ut. Däremot tycker jag att Johnny Bulls med skaft upp till strax innan knäna är rätt snyggt. Dr Martens känns som Harry Potter skor. Haha jag vet inte varför, men inte min stil helt enkelt 😉 Har ni någon skovariant som ni aldrig skulle ta på fötterna?

​Inlägget innehåller affilatelänkar.

Gillar

Kommentarer

Tea Rajkovic,
Jag skulle nog aldrig sätta på mig ett par dr martens
texies.se
emelie andersson,
Jag håller med dig om alla 3, ingen av dem är min stil och jag skulle aldrig få för mig att ta på dem heller 😊 <3
emeliiiiieandersson.blogg.se/
Viktoria Eriksson,
hehe, uggs skulle jag nog aldrig ta på mig.. men de två andra är helt snygga ändå 😊 kram
vickons.blogg.se
Denise,
Haha skulle inte heller ha på mig overknee eller dr martens.. Uggs däremot, så sjuuuukt skööööna! Men håller med om att dom inte är snygga nånstans.. 😉
flingans.nu
tuvabjornwall
tuvabjornwall,
då är vi två, tycker inte heller om dom där skorna och har även jag ett litet beroende av skor, hehe!! 😉
nouw.com/tuvabjornwall
Felicia Isaksson,
Det knäppa är att jag tycker att Ugg's & alla lika modeller är svinfula. Ändå har jag ett par bara för att de är sååå sköna att ha på sig, haha, men jag tycker inte om dem annars!
feliciaisacsson.blogg.se
Johanna,
Trots att jag tyvärr håller med om uggsen så äger jag själv uggs och köper alltid nya vid behov, finns det något skönare för fötterna på vintrarna? haha!
finanora.blogg.se