Småplaner

Kände att morgonens inlägg hade blivit alldeles för långt för att orka läsa om jag hade fortsatt med vad som händer framöver också. Så tar det lite här istället. För min del är det skola imorgon, de flesta som haft lov förra veckan började väl idag. Men jag börjar imorgon! Så jag har haft denna dagen också som jag har kunnat ta det lite lugnt på hihi. Dock har jag väl inte "hunnit med" så mycket som jag kanske hade hoppats på. Däremot har jag gjort i princip allt som var tänkt. Men när det gäller plugg och skola så blir det ofta inte mycket extra som blir gjort, eller är det bara jag? ;)
Sen drar ju slutspurten i skolan snart igång också, nationella prov, sånt man inte hunnit med att göra eller vill/behöver komplettera, ska göras.
1 maj drar jag igång min första jobbdag också. Dock blir det väl ganska hårt på, passet blir från 16 till typ 01. Så det blir tufft, men jag tror ändå det kommer bli ganska kul. Min chef fyller nämligen år, så vi ska då vara 'hjälpredor' så att hon kan få luta sig tillbaka och verkligen fylla år! För det är hon allt värd.

Sen är det inte så mycket mer som är fastplanerat faktiskt. Senco får vilodag idag, som han absolut gjort sig välförtjänt utav! Men sen resten utav veckan blir det nog fortsatt lite ridturer. Så hans träning kommer väl fortsätta i ungefär samma takt. Till helgen ska jag med min syster och shoppa lite eftersom att hon fyller år på söndag. Sen vet jag inte riktigt, något hittar man alltid på, eller? Haha
Haha alltså bilden till höger.. Mjaow verkligen ;) Min fina Smilla <>

Gillar

Kommentarer