Snabbt beslut

Hej på er!
Har precis gått igenom alla kommentarer och svarat på dom. Och alltså, wow. Gud vad fina och engagerade ni är. Blir så himla glad. Kollade även på statistiken, (gör inte det allt för ofta då jag inte egentligen bryr mig haha) men jösses vad den skjutit! Är det för att jag bytt bloggkategori eller för att det är liiite mer uppdatering? Oavsett orsak, tack för att ni läser! Det får mig ju ändå att vilja fortsätta och det motiverar, faktiskt.

Idag har jag bokat franstid klockan 13. Satt hela kvällen igår och velade fram och tillbaka om jag ska fortsätta med mina volymfransar, köra lashlift eller helt enkelt ta bort dom och gå tillbaka till att kladda med mascara varje morgon. Är egentligen inget fel med att sätta på mascara, har ju gjort det hela tiden innan perioderna jag haft fransar (vilket varit sammanlagt ett år kanske haha). Men det blir ju såklart en vana. Det är väldigt skönt att gå upp på morgonen och vara liksom klar, haha. Men då jag ska flytta hemifrån vill jag gärna inte ha för mycket kostnader innan jag kommer in i det. Och att betala för både naglar och fransar cirka var tredje vecka är inte försvarbart, haha.. Så det får hellre komma sedan när jag kommit in i det hela med att bo själv och fått se vad allt kostar lite bättre.

Så vad ska jag då göra på min bokade franstid? Jo jag ska prova ett lashlift. Det är en permanent böjning av mina fransar och sen färgas dom också. Detta håller i cirka 4-12 veckor. Har egentligen inte så mycket mer info om det så ska prata med min franstjej sen. Mina volymfransar tas alltså bort idag (buhu..) och mina egna får ett litet lyft. Lashliftet är dock ganska dyrt, därav velade jag fram och tillbaka om jag skulle köra på vanligt påfyll på mina volymfransar. Men valet landade ändå till slut på ett lashlift då jag vill prova det. Och sen tror jag att man inte gör påfyll på detta på samma sätt, utan det kommer bli mer naturligt när det växer ut (hoppas jag haha). Men vi får se! Hoppas att det blir bra och fint iallafall. =)

Även mina naglar kommer att tas bort redan idag. Känns såklart även det tråkigt men det är också nödvändigt för plånboken som ska flytta hemifrån. Nagellack finns ju om det känns för naket. Ska bli skönt att skriva ordentligt på datorn (så jäklar vad jag ska skriva inlägg ikväll, har massa på lur!!) och kunna ta på mig smycket ensam. Att jobba i affär med fodersäckar och annat är väl inte det bästa med långa naglar heller, hehe. Det blir nog bra till slut! Nu har jag dragit iväg massor här och det blev superlångt.. Hoppas ni orkade läsa allt, vi hörs senare ikväll med uppdatering på allt. Stor kram!

Har ingen större passande bild, så lite mat och gottis får pryda här.😉

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Låter väl som en bra plan! Alltid lättare sen när man ser alla kostnader 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh du måste verkligen berätta vad du tyckte om Lashlift när du gjort det, så nyfiken!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
jlandgrens
jlandgrens,
Finns inlägg om det lite längre upp nu!😇 kram<3
nouw.com/jlandgrens
Förstår att du känner att du måste prioritera blir ju lite så när man flyttar hemifrån 😊
www.saramadeleine.se
Sara,
Hört så mycket gott om lashlift, hoppas du blir nöjd <3
www.aamaziing.se
jlandgrens
jlandgrens,
Så kul att du har det! jag har gjort mina nu och det känns helt okej <3
nouw.com/jlandgrens
Ida,
Så spännande med lashlift!! Kommer också behöva överväga mina fransar nästa år när jag ska flytta och studera.. fasar för denna dag!! Kommer inte ha några fransar av ett spann på 3 månader också haha. döda miiiig 😊))) Haft fransar i 3 år nu såatttt, inte så många av mina egna kvar haha 😟(( Har också tänkt på lashlift då men ja det är ju dyrare dock inte lika oftare.. men ja får ta det nästa år haha!
idanilssonphoto.se
jlandgrens
jlandgrens,
Haha ååh så jobbigt🙈 Ja det är betydligt dyrare med lashlift men fördelen är att det inte behövs lika ofta som påfyll på lösfransar. Det är ca varannan månad 😃 bra med en liten paus ör fransarna att få vila med då haha😉
nouw.com/jlandgrens
Anita,
Haha jaaa, ibland får man offra naglarna... Valde också det ett tag just för att det kostar en del... Lite ledsen emellanåt blir man ju, det är ju så fint med nyfixade naglar & tycker man känner sig såå fin... Haha lite fjantigt kanske. Men det är en speciell känsla ändå..... Önskar dig en mysig fredag nu, kramiiis
siliiins.blogg.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Ja visst är det så! Tycker inte alls det är fjantigt. Håller helt med dig😉 kram <3
nouw.com/jlandgrens
Joanna,
Låter som en bra plan.
steffanssonsaventyr.blogg.se
jlandgrens
jlandgrens,
Visst gör det!😊
nouw.com/jlandgrens