"Snälla kan du ställa en fråga i min frågestund?"

När man drar igång en frågestund så är det väl för att läsarna frivilligt ska ha frågor. Eller? Tycker fruktansvärt synd om er som måste gå in på bloggar och jaga frågor till era frågestunder.
Visst är det roligt att få frågor, jag förstår er! Men när ni i kommentarer skriver typ "ställ gärna frågor om mig och så. Så att ni kan få veta mer om mig". Alltså, va? Ägna då istället ett eget inlägg där du skriver det du tycker är viktigt att folk ska veta och bilda egna frågor som du svarar på. Inlägger blir då mer intressantare och du bestämmer själv vad du vill dela med dig av.

Var faktiskt inte så himla längesedan som jag skrev ett liknanade inlägg, det hittar ni här (öppnas i en ny flik) om ni behöver friska upp minnet lite eller tidiagre inte läst. Skärpning alltså! Jag vill inte ha kommentarer om era frågestunder, undrar jag något om dig så frågar jag det. Och ser jag att du har en frågestund och undrar något, då frågar jag. Annars skiter jag fullständigt i din jävla frågestund.

Jag tänker inte skapa 'bråk' och onödiga konfliker genom att gå in på bloggarna till dem som skrivit dessa kommentarer. Jag blir irriterad av dem men ignorerar dem i slutändan ändå. Det gynnar er helt enkelt inte.
Men återigen, tänk dig för innan du kommenterar. Är kommentaren du skriver något du själv skulle vilja ha? Fruktansvärt irriterande faktiskt.

Gillar