Snart looov!!

Förlåt för att det varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna. Men min mamma fyllde år igår och var super trött så det blev bara inte av att jag satte mig framför datan. Men jaja, lov om bara några timmar ju! Dagen idag brukar vara en av veckans jobbigaste dagar eftersom att lektionerna är dödande långa. Men den näst sista lektionen idag är svenska och då ska vi ha satslösningprov. Så vi kommer få sluta efter provet. Sista lektionen har vi prov i också, fast efter lovet så man behöver inte gå på den lektionen. Och klart att man inte gör det då när man inte behöver och lovet är sååå nära?!

Detta lovet ska pusslas ihop iallafall. Oliver kommer ikväll och när han kommer får vi se vad vi hittar på. Men det lär nog inte hända så mycket eftersom att han åkt tåg en del. På lördag ska jag antagligen flytta alla mina hästsaker till Tildas stall, (som snart även blir mitt efterdom att min häst ska flyttas dit! Hihi) och där lär vi antagligen bli ett tag eftersom att jag vill ställa iordning alla saker och ja ha ordning och reda helt enkelt. Sen kanske vi får flytta dit hästarna, men vi får se helt enkelt!
Söndagen vet jag inte alls vad vi ska hitta på. Men vi lär nog måla och greja i rummen helt enkelt. Plus att vi ska klämma in lite ridning hade jag tänkt. Måste påbörja min utbildning på Oliver så att han lär sig rida ordentligt! ;) På måndag åker jag och Oliver hem till honom, och då har vi även stått ut med varandra i fyra månader (haha) så beroende på när vi kommer hem till honom så kanske vi hittar på något på kvällen hos honom för att "fira".
Hos Oliver stannar vi till antagligen torsdagkväll eller fredag. Sen åker vi tillbaka till mig.

Tror det kommer bli ett bra lov faktiskt. Det är välbehövligt just nu. Ska få hålla på med det jag tycker om, alltså att rida och ska antagligen lära Oliver lite också. Sen ska jag också måla i rummet och se förändringen och att det verkligen händer något. Sen också gå på kalas, vara med Oliver, träffa hans familj igen och antagligen hans mormor. Blir nog toppen detta. Hoppas ni som också snart går på lov får ett toppen lov! ♥

Gillar

Kommentarer