Sommarbilder med hästarna

Jag tycker att det är super kul att ta med mig såna som inte är så speciellt hästvana eller ridkunniga till stallet. Senco är verkligen en toppen häst att lära sig mer på och börja rida på. Han känner av direkt om det är en ovan ryttare som sitter på. Annika (hon med svart lite kortare hår) har inte ridit mycket. Några få gånger vad jag fick med mig. Och hon försökte till och med att trava några steg på stranden. Senco kände av att hon inte var så säker på vad hon gjorde och saktade då av då han verkligen kände att hon inte ville mer. Min fina häst!

Jag klädde iallafall på hästarna, sen begav vi oss ut. Jag lät dem rida ner till stranden och tog några kort påväg in i skogen iallafall. Sen behövde jag instruera och förklara så att inte Lovie skulle dra iväg. För första backen i skogen är en spurtbacke. Alltså där vi brukar släppa dem i trav och sedan galopp. Så dem ville gärna dra iväg där eftersom att dem mer eller mindre är vana vid att dem brukar bli släppta där. Men det gick bra. Dem lyssnade bra på vad jag sa och det gick fint hela vägen ner till stranden. Väl nere på stranden hoppade Annika av och jag hopppade på Lovie för att jobba med henne. Sen turades dem om att rida på Senco och ta kort. Galningen som sitter med solglasögon och blå klänning är som sagt min kusin, haha!

(Var väldigt många bilder som togs under denna fina kväll. Därför har jag delat upp det i olika delar. Hur många delar det blir återstår att se!) Och nej, dem är inte från idag! :)
Hästarna är helt sjukt fina i pälsen nu. Mina fina hjärtan :love:

Gillar