Sommarlovets sista vecka

Om exakt en vecka idag har jag gjort min första skoldag på mitt sista gymnasieår. Haha, hängde ni med där? Hur som helst så skrämmer det mig nästan hur fort den här sommaren faktiskt har gått. Mycket blev inte riktigt som jag hade tänkt mig och en del blev över förväntan bra. Inlägget med sommarens höjdpunkter kommer att komma, som jag lovat. Förhoppningsvis så får vi internet nu under denna veckan. Så när jag kommer hem från Oliver igen kanske vi har internet, hoppas går ju iallafall haha! Så då ska jag försöka få ihop det inlägget.

För en liten stund sedan så åkte Oliver iväg till hans fotbollsträning. Eller ja, han åkte vid halv sex ungefär och hans träning börjar sex. Så just nu sitter jag och kollar lite på Äntligen hemma och bloggar. Men så fort jag har skrivit klart här så ska jag ta och duscha lite snabbt och sen får vi se vad jag hittar på. Blir nog antagligen mer bloggrelaterande haha.

Förresten! Lovade ju att jag skulle visa er bilder på det jag köpte då vi var iväg och handlade i fredags. Men jag la över de bilderna på min stora data och har nu med mig min skoldata, vilket alltså betyder att jag har fel data för att kunna ladda upp dem. Jag i ett nötskal. Så ni får helt enkelt vänta tills jag kommer hem igen ;)
Gällande Senco så ska han börja gå liiite hårdare igen nu när jag kommer hem ifrån Oliver. Har fått tillbaka väldigt mycket ridsug nu när jag fått nya stigbyglar hihi

Gillar

Kommentarer