Söndag

Hej kompisar!
Hur är det med er? Med mig är det bra men jag känner mig typ.. sliten(?). Vet inte helt hur jag ska förklara, men sliten känns mest rätt. Vill så gärna komma igång och blogga mer men vet inte hur. Mycket självklara saker som jag plötsligt inte alls vet hur jag ska bära åt mig med längre. Nästan som att jag glömt hur jag gör det. Otroligt jobbigt iallafall. Som att det inte vore nog så har jag också extremt mycket ångest och är fruktansvärt orolig över både ekonomi, rådande situation och framtiden. Jag har helt tappat kontrollen. Över allting känns det nästan som. Allting löser sig väl alltid till slut, men just nu är det en extremt liten tröst och det känns så otroligt tungt. Känns som att det inte riktigt finns något ljus i denna tunneln.. Men men, nu släpper vi det där ett tag.

Jag är i Borås igen för att jobba på centrallagret. Ska vara här tills onsdag eftermiddag. Alltså en dag längre än vad vi gjort tidigare. Skönt med en dag till för plånboken, men aj för mina fötter och ben haha.. Ska upp supertidigt imorgon så nu får jag försöka sova. Vi hörs snart igen!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Du vet vart jag finns om det är något! Ibland tappar man bort sig själv och känner ingen motivation till något..eftersom man typ har glömt hur man gör. Jag känner igen den känslan. Förstår att det är jobbigt med ekonomin osv. nu när det är som det är med corona. Det kommer ordna sig gumman! Loveyou <3<3<3
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/jlandgrens