Söndag

Hej på er! Avstod bloggandet igår då jag helt enkelt inte hade något speciellt att komma med, haha. Men nu är jag iallafall på jobbet. Behövde komma lite tidigare idag eftersom att kassasystemet har gjort en uppdatering så då behöver det lite längre tid på sig att startas upp nu på morgonen. Sen skulle jag faktiskt egentligen varit ledig idag, men en kollega ringde igår och frågade om jag ville ta hennes pass idag, vilket jag såklart ville. Allt extra är guld värt just nu då jag varit hemma från jobbet i cirka fem dagar denna månad. Visst får man betalt för det, men ändå. Det känns bättre att jobba och veta att man tjänar sina pengar. Än mer i dessa tider..

Jag har förresten fått klartecken om att jag ska till Bäckebol och jobba några dagar i veckan framöver. I den butiken hade ju vi vår introduktion när vi byggde upp vår butik här. Så det ska bli lite kul att få komma tillbaka till den butiken där vi började. Kommer att få bo hos en kompis de dagarna jag är där, skönt med lite miljöombyte nu när allt emellanåt känns lite hopplöst.

Imorgon och på tisdag är jag ledig och då ska jag bland annat göra klart i matrummet, fixa med renoveringsvloggen, och göra matlådor. Elektriker kommer idag så när jag kommer hem sen så är det förhoppningsvis klart! Iiiih!! Är så taggad!

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

vilken mysig söndag <3

kram på dig <3

nouw.com/hannativeskog
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Så skönt med lite extra jobb i dessa tider 🥰 du är grym!

nouw.com/emelieanderssoon