Söndag

Hej kompisar <3
Idag är verkligen en sån där tung dag på något vis. Ni vet när allt känns lite sådär extra jobbigt utan att man inte helt vet varför? Just så känner jag. Har lite smygande huvudvärk. Den har inte helt ”slagit ut” än men känns som att den kan göra det när som helst. Känner mig något trött och hängig. Hungrig men ändå inte. Orkeslös men vill ändå få tiden att gå. Ja, ni hör ju. Denna dagen är ju ett enda stort virrvarr.

Har tyvärr inte så mycket bilder att dela med mig av just nu. Har verkligen blivit så dålig på att ta bilder på vad som händer i mitt liv. Var mycket bättre förr, haha. Får försöka bli bättre helt enkelt. Efter jobbet igår gick jag direkt upp till min bror där nästan hela familjen var och åt grillat. Det var så gott och ger så mycket att få umgås så. Det blir lite som förr, en enorm trygghetskänsla på något vis. Efter det körde jag en kompis till några andra kompisar, hängde där en liten stund och sen åkte jag hemåt. Idag är det fullt ös på jobbet, har en hel lista med grejer jag ska försöka hinna med.

Sen väntas två dagars ledigt. Imorgon ska jag till hästen (kommer en inlägg om detta lite senare idag) och sen ska mycket av den lediga tiden dessa två dagar läggas på matten. Det bara måste jag om jag någon gång ska kunna ro detta i land. Skäms över att jag inte ens öppnat datorn på så länge nu. Jag borde verkligen ha gjort det. Men suget försvinner helt när man förstår cirka noll och inte heller kan få någon hjälp alls från varken kursledare eller mattestödet. Fantastiskt! Har dock en kompis som var superduktig på matte och gav mig någon bra sida som jag absolut ska ge en chans och hoppas att det kan ge mig något. Vill verkligen bara bli klar och godkänd.
Vi hörs senare! Kram

Mitt hem.❤️

Gillar

Kommentarer