Söndagkväll

Hej på er!
Nu är min efterlängtade semester äntligen igång. Valde att strunta i bloggen helt under helgen då jag kände att det skulle bli för mycket ”snyft-inlägg” om jag försökte blogga bara för att. Känslan av att jag känner mig så fruktansvärt ensam vill inte riktigt släppa och det känns emellanåt som att allt bara är så otroligt hopplöst. Även om jag vet att det absolut inte är så, så är det bara svårt när sådana tankar väl börjar ta över att trycka bort det. Speciellt när jag känner mig rätt svag sedan tidigare.. Så jag försökte fokusera på nuet och inte oroa mig så mycket för det som jag egentligen inte har någon makt över alls - för det är jag duktig på.

Hur som helst, igår var det kräftskiva med saknade vänner från Småland. Var så mysigt att träffa hela gänget igen, är som att tiden stått stilla sedan vi träffades sist, vi har bara massor att prata om =) De åker hem på onsdag eller torsdag, så har hela två dagar kvar att hinna umgås innan. Gud vilken uppladdning på energi att ha dem här!
Denna kvällen blev iallafall väldigt lugn för min del. Har firat lite med egengjord milkshake och en varm dusch. Ska strax gå upp och bädda rent i sängen också, ska bli skönt att krypa ner där sen!

Tre veckor ledigt framför mig nu och har egentligen noll planer. Skönt men också lite ångest, känns som att det kommer gå så fort då? Jag ska börja med att gå och lägga mig i tid och ta sovmorgon imorgon iallafall. Vi hörs mer då! Kram.

Vi satt förresten och räknade lite på hur länge vi känt varandra igår. Vi kom fram till drygt 9 år.. Helt galet vad tiden går!? För er som inte vet så gick min mamma och Martins pappa (Martin ser ni på bild ovan) i samma skola när de var mindre. De har bott på campingen på ön där jag växt upp under alla år, men det var först för 9-10 år sedan som de kom på det och hittade varandra. Sedan dess har vi alla varit bästisar! Haha.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Skickar en massvis med varma kramar till dig Josefine <3 Vad roligt med kräftskiva, det var inte igår man var iväg på! Blir så glad för dig att det gav dig en boost med energi, så härligt och behövligt kan jag tänka mig! Ta hand om dig <3
nouw.com/emmaengstrom
jlandgrens
jlandgrens,
Vad fin du är, tack snälla <3
nouw.com/jlandgrens
Louise,
Hur härligt med semester?!!!! 😃
louiseelinore.com
My,
Så himla mysigt med kräftskiva!
sv; Är tveksamt om hon kan ha kvar han nu tyvär... 11 år, italienskt halvblod, gått 120 men skulle inte sälja honom till någon som vill aktivt hopptävla utan isåfall någon 90/1m på sin höjd. Gått 80 på pay and jump med mig. Söker någon som vill ha en bästavän att mysa på med, både i skogen och på ridbana. Utbildad LA i dressyren skulle jag säga 😊
mynordqvist.se
jlandgrens
jlandgrens,
Men åååh han låter ju perfekt!!❤️😍
nouw.com/jlandgrens
Hilma
Hilma,
Fina du, jag vill verkligen inte att du ska känna dig ensam! Skickar massa massa med styrkekramar till dig! ❤️❤️
nouw.com/hilma
jlandgrens
jlandgrens,
Tack fina du <3
nouw.com/jlandgrens
Anita,
Mysigt, njuuuuut 😃
siliiins.blogg.se/
Frida,
Gud vad gott med kräftor!
Hoppas du njuter av din semester och att du mår bra <3
fridachristina.com
Natalie,
SÅ SKÖNT med semester! Haha, önskar jag kunde ha semester någon gång i mitt liv 😃 Ha det jättebra!
www.devote.se/nellaroc
Sara,
Så skönt med semester o härligt med kräftskiva <3
www.aamaziing.se
Josefin,
mums vad gott 😃
jossanamigo.blogg.se