Stackars min lille pusse

Åkte till stallet förut vid halv sex ungefär och sen var jag hemma lagom till halv åtta. Det har regnat i ett stort sätt hela dagen och självklart började det regna ännu mer då jag kom till stallet. Så jag mockade alla boxar och tog sen helt enkelt in hästarna lagom till klockan sex. Dem var mycket glada över att få komma in lite i värmen haha. Senco lilla stackaren skakade som en galning för att han frös så mycket när han kom in. Så drog fram det tjockaste innetäcket jag hade och la på han det och gav han sen lite kraftfoder och hö.

Under tiden han åt så städade jag lite uppe hos mig i min del av sadelkammaren (har nämligen äntligen fått ljus där nu haha!) när jag sedan var klar så kollade jag till Senco igen så att han inte skakade så mycket. Lyckligtvis så gjorde han inte det, hade han gjort det hade jag fått lägga ytterligare ett täcke på honom stackarn haha..

Blev som sagt heller ingen ridning idag eftersom att det som sagt regnade så fruktansvärt mycket. Åkte dit i hopp om att det skulle lugna sig, men det blev ju snarare tvärtom. Så jag gav upp det och får rida nästa vecka helt enkelt. Och andra sidan kanske det var lika bra med tanke på hur min kropp kanske mår för tillfället ;)

Visar er lite senare vad jag gjorde i sadelkammaren förut! :D
Tnåå, se ni så blöt han är? :(
Innetäcket satt däremot som en smäck! Typ som ett duntäcke, det gillade han :D

Gillar

Kommentarer