Stallet igår

Igår var Tilda hemma väldigt tidigt. Så hon snapade mig med en film då hennes hästar sprang som galningar. Hon stod alltså och skulle göra ett försök med att ta in sin häst för att rida. Så jag skyndade mig och klädde på mig och åkte dit bort. Och när jag kom till stallet så hade hon fått in en häst och stod i stallgången och borstade. Däremot hade hon inte så jätte mycket tid för en ridtur eller att vänta på mig så den ridturen som vi hade tänkt oss att få ihop blev tyvärr inte av.

Istället plockade jag in Senco efter att Tilda hade gått för att äta. Vi stod och myste väldigt länge jag och Senco. Han hade ganska leriga ben och han är fruktansvärt dammig. Den hästen tar verkligen varje chans han får att rulla sig i leran så fort det finns. Så jag funderar nästan på att fråga om Tilda har lust att hjälpa mig att raka honom då hon ändå har haft liknande funderingar på hennes häst. Tränade även lite 'goddag' eller 'vacker hov' med Senco igår. Alltså att han tar fram hoven som att han ska skaka hand. Haha, det tar sig får jag säga! Han tycker fortfarande det är lite krångligt med vad jag menar. Men som sagt, det tar sig! :D

Idag tänker jag mig ungefär samma sak. Massa mys med Senco helt enkelt. Har utsläppet idag så ska strax åka bort dit och ta ut dem. Och när jag ändå är där så kommer jag såklart att mocka och göra iordning stallet eftersom att jag också har insläppet sedan ikväll. Sen beroende på om Senco ätit upp sin frukost då jag är klar så sticker vi nog ut på en liten morgontur tror jag. Annars gör vi nog det framåt kvällen då jag som sagt också har insläppet. Puss!
Bild från min instagram igår. Ser ni hoven?! :D

Gillar

Kommentarer