Stallvecka

Bilder tagna för någon timma sedan. Haha han ser jätte liten ut lilla bubben ♥
Fick ett litet ryck förut vid fyra tiden ungefär så då skjutsade mamma mig till hästen och kom hem förut vid halv åtta typ. I stallet pysslade jag massa med hästen, tog på han ett regntäcke för att underlätta för utsläppen imorgon och fixade lite allmänt i stallet. Hästen är ju som sagt hos Tilda nu så hon var också med mig ute i stallet och vi pratade massor. Det var verkligen behövligt att komma bort i några timmar. Stallet är ett utav de bästa ställen att vara på då man behöver rensa tankar i huvudet.

Planerna för denna vecka är väldigt många får jag nog säga. Imorgon ska jag dit efter skolan, mocka min box plus Tildas och hennes mammas hästars boxar och sen lägga fram mat osv. Sen blir det nog kanske lite småfix och ridning om det inte regnar.
På onsdag är jag ledig från stallet så då ska jag mer eller mindre bara ta det lugnt.
På torsdag ska jag antagligen till min terapeut och prata med henne. Efter det så ska jag till hästen och fixa stallet.
Sen på fredag ska jag och Tilda försöka rida och såklart fixa massor i stallet. Börjar bli taggad på att åka till stallet och pyssla med det nu igen. Hade en lite period förut då jag inte har någon lust överhuvudtaget. Senare på kvällen på fredag så kommer Oliver till mig. Och är vädret någorlunda under helgen så tänkte jag att vi skulle försöka vara så mycket i stallet som det bara går. Hihi!
Hur ser eran vecka ut?

Gillar

Kommentarer