Superväder

Herregud vilken otroligt lyxig dag att få vara ledig på idag!
Vaknade upp vid 8 imorse och kände mig så utvilad. Tvingade mig själv dock att ligga kvar och somna om en liten stund till då det kändes för tidigt att gå upp på typ min enda lediga dag denna veckan. Börjar ju annars så jag behöver gå upp vid 7 liksom, så det kändes för tidigt på en ledig dag, haha. Vaknade till sen igen strax efter 9 och låg kvar i sängen en stund och kollade lite på telefonen. Gick sedan ner för att äta lite frukost. Redan då var det superväder ute så bestämde mig för att gå ut och pyssla lite. Tog fram mina utemöbler och började att rensa lite ogräs. Var verkligen varmt i solen. Har även hängt ut tvätt idag så nu är det ju verkligen officiellt vår!

Bestämde mig dock för att svika det fina vädret för att gå in och sätta mig med min matte. Så här har jag suttit sen klockan 13. Känns dock inte som att jag har fått gjort något större, vilket gör mig lite upprörd. Finns ju en anledning till att jag inte klarade det i skolan liksom.. Men men. Får försöka peppa mig med att allt som blir gjort är bra och hjälper mig att komma ett steg närmare avslutad kurs. Nu ska jag dock ge upp för stunden och ska bege mig mot Ica för att handla lite nödvändigheter till middagen som jag tänkt börja laga strax. Kommer nog säkert behöva sätta mig och plugga lite mer sedan så att förhoppningsvis lite av min ångest kan stillas. Ligger sååå mycket efter :-(

Nej, nu ska jag sluta babbla och bege mig mot Ica. Kände bara för att kika in och skriva av mig lite. Vi hörs senare! Kram.

Gillar

Kommentarer