Svar på kommentar:

Eftersom du & Oliver är så sjukt söta så måste jag bara fråga, hur var första gången du träffade hans familj? Jag är så äckligt nervös inför att träffa min killes familj så jag vet inte vars jag ska ta vägen, haha! :( så skulle uppskatta lite tips!

För det första, tack så jätte mycket! Vad glada vi blir hihi :D Inför första gången jag skulle träffa Olivers familj var jag helt ärligt ap-nervös. Eftersom att vi har distansförhållande också och därmed har en liten bit att åka, och vi måste byta tåg i Göteborg så var han gullig och mötte mig där första gången jag skulle till honom. Därifrån åkte vi sedan tillsammans hem till honom, vilket för mig gjorde det hela en aning mindre jobbigt. Jag är en sådan som gärna granskar personer innan jag sedan vet om jag kan "släppa in" dem. Vilket också gör att jag brukar vara ganska tyst och kanke tillbakadragen de första gångerna jag träffar människor jag aldrig träffat tidigare.
Och eftersom att jag tyckte (och såklart fortfarande tycker) om Oliver så himla mycket så var det också jätte viktigt för mig att hans familj tyckte om mig. Så första intrycket är jätte viktigt, trodde jag.
Väl hemma hos honom så hände det ganska så mycket faktiskt. Om jag inte minns jätte fel så var till och med hans farmor och lite andra släktingar där haha! Men det gick bra, trots min "nya-människor-fobi" om man nu kan säga så. Det var bara till att hälsa på alla och sen var det "bra". Jag är också en sådan som gärna vill att allt ska klicka, och det gärna på en gång helst. Dem var allihopa väldigt trevliga och fick mig väldigt fort att känna mig väldigt välkommen hemma hos dem.

Så mitt tips är väl egentligen bara att vara dig själv. Var glad och hälsa och gör dig inte till en massa. Dem lär definitivt tycka om dig ändå! Men som om jag har några mer direkta tips vet jag inte. Jag kanske hade tur som hamnade i en enkel familj. Dem allihop faktiskt verkade väldigt fort fatta tycker för mig och till och med Olivers pappa (som i början var väldigt tillbakadragen, han är ju pappa liksom? haha) ger mig idag hejdå-kramar och liknande. Vilket jag iallafall tolkar som att han tycker om mig, vilket såklart är jätte viktigt för mig.
Det är lika viktigt som att min familj ska tycka om Oliver. Var jätte nervös för då Oliver skulle träffa min familj, för jag ville så himla gärna att dem skulle tycka om honom på ett ärligt sätt och inte bara för att jag gjorde det.
Men som tur är så gör dem det, precis lika ärligt som vad Olivers föräldrar gör med mig.
Hoppas det går bra för dig då du får träffa hans familj, kram! ♥

Gillar

Kommentarer