Ta inte ut lycka i förskott

Hejsan! Kommer ni ihåg att jag skrev igår att denna torsdag skulle bli super bra å grejer? Pfft, ahjo tjena eller.. Fast i och för sig så började den väl bra. Började med teater, och den var helt okej. Sedan skulle vi gå och diskutera teatern i klassen sen var det lunch. Och tills dess var allt bra!

Efter lunchen så gick jag och Beata till biblioteket och satt där för att vänta på nästa och sista lektionen för dagen. Och då kände jag att jag började få galet ont i magen och kände mig sjukt varm. Men så kan det ju bli ibland så tänkte att 'nä det går väl över snart!' men nej det gjorde det inte. Gick till salen jag skulle vara i och då hade det uppstått ett litet problem eftersom att salen hade blivit trippelbokad. Så stod jag där och lyssnade på dem som skulle vara där och förstökte diskutera hur dem skulle göra och så. Då kände jag bara hur det började snurra och det gjorde som grädde på moset sjukt ont i magen och kände mig spyfärdig. Så sa till att jag skulle gå ner för att se om någon hade någon tablett jag kunde få samt gå på toa. Självklart är inte skolsköterskan där. Hon är aldrig där när man behöver henne. VARFÖR HAR MAN EN SKOLSKÖTERSKA DÅ?!

Iallafall så blev det inte bättre utan blev kvar på toan i typ tio minuter och det gjorde ofantligt ont och visste inte vart jag skulle ta vägen eller göra. För kunde ju inte sitta och jobba matte och ha så ont, jag kunde knappt stå.. Men då jag hade fått bort spykänslan efter ett tag på toan så fick jag tagit mig upp till salen igen och lyckligtvis så stog läraren jag skulle ha utanför och då berättade jag för henne hur det var och hon såg väldigt bedrövad ut och sa att eftersom att jag såg så blek ut så kunde hon låsa upp ett rum som jag kunde få vila lite i.

Så där låg jag från ungefär halv ett till två. Och eftersom att jag inte fick någon tablett i rätt tid så fick jag genomlida hela mensvärksprocessen då det gör som ondast. Dumt gjort att inte ha med sig egna tabletter eller några resurser om sånt här skulle hända. Men, man lär sig av sina misstag. Kommer inte upprepas vill jag ju lova!

Gillar

Kommentarer