Tagit tag i saken

Godmorgon på er!
Är uppe tidigt idag. Har redan tänt i spisen så den brinner härligt där. Ska strax göra lite frukost också, behöver inte åka hemifrån förrän tio över nio, så det är en stund till. Största anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är för att jag hade ett Teams Möte med studievägledaren från gymnasiet/komvux. Jag har äntligen fått tummen ur och ska läsa upp mitt mattebetyg för att kunna avsluta gymnasietiden ordentligt och få mina slutbetyg. Jag hade det tufft i gymnasiet pga mycket som hände hemma och jag mådde väldigt dåligt. Hade anpassad studiegång och vi bestämde helt enkelt att jag skulle göra matematiken på ett fjärde år (har alltid haft det lite kämpigt med matten i skolan) men det rann lite ut i sanden då. Nu när jag jobbar som jag gör, som längst till 17.15 så känns det som att det verkligen är nu man ska passa på. Vi vet ju ingenting om framtiden, hur den blir med stängda gränsen och de sjukt reducerade öppettiderna vi har. Men jag känner ändå att det verkligen är lite nu eller aldrig.

Så på måndag börjar kursen, behöver nu klicka hem matematikboken bara. Blir jag klar innan juni också så slipper jag nationella, vilket jag alltid var så sjukt nervös över i skolan. Så det är lite mitt mål. Men vi får se, det viktigaste är absolut att jag får slutfört kursen. Sen är jag fri att kunna börja söka annat och jag kommer kunna söka betydligt fler jobb då jag då kommer ha mina slutbetyg. Vilken frihet!

Går igenom massa bilder från min hårddisk. Är ofantligt mycket bilder som jag typ glömt bort. Får mig verkligen att sakna tiden då jag var yngre, hade häst och framtiden (och att bli vuxen) var så otroligt långt bort. Jag förstår verkligen innebörden av "det var bättre förr" nu.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Heja dig! Tro på dig och vet att du klarar de 😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Åh tack bästa!!❤️
nouw.com/jlandgrens
Enna,

Så bra ju! Lycka till 😊

sayyeastofashion.blogg.se
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vad kul att gå igenom gamla bilder. Jag känner igen mig, kan sakna tiden med hästarna och att inte behöva tänka på allt det som hör till vuxenlivet.

nouw.com/jossustravelpics
jlandgrens
jlandgrens,
Ja verkligen. Kan ibland nästan ge lite ångest!
nouw.com/jlandgrens
Hannativeskog
Hannativeskog,

Hoppas du har en fin dag💕

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Tack detsamma fina!🤍
nouw.com/jlandgrens