Tankar..

Gårdagen var jobbig. Inte för att det var kopplat till något speciellt egentligen, utan den var bara allmänt jobbig. Nationella kändes helt okej, tog visserligen ett tag innan jag kom på vad och hur jag skulle skriva men var klar i god tid och hade tid över. Hann alltså med den tidigaste bussen hem och att ordna ett parkeringstillstånd om det någon gång skulle bli så att jag får för mig att köra till skolan.

Hur som helst så var det mycket känslor igår. En typisk sådan dag som jag inte vet om jag vill vara ensam eller bör vara bland folk jag tycker om som bryr sig om mig. Om jag ska låta mig själv vara sysselsatt eller bara ta det lugnt och låta själen och huvudet vila. Om jag ska skratta eller gråta. Det slutar oftast med att jag fortsätter vara den där "störda" och jämt glada fastän att jag grinar på insidan och egentligen bara vill lägga mig någonstans och försvinna ett tag.

Det är så mycket i huvudet nu. Studentbalen och studenten framförallt. Allt det var planerat, vem jag skulle gå med på balen och hur studenten skulle vara. Personen som var den viktigaste att ha med under speciellt dessa två dagar släppte mig och ville inte vara mer med mig.. Så nu är jag inte alls sugen på studentbal som jag drömt och längtat efter sedan jag var jätte liten. Att få ta studenten är också en jätte häftig grej - det känner jag bara ångest inför just nu. Blottar mig kanske alldeles för mycket med mina tankar just nu. Men jag kände bara att jag behövde få ut det någonstans. Detta får bli sista inlägget för ikväll och ska nu försöka sova. Godnatt på er
Headerbilden <>

Gillar

Kommentarer