The Surabaya Zoo

Surabaya Zoo är beläget i Indonesien. Djuren vanvårdas och lever under extrema förhållanden. Därav går djurparken även under namnet "Dödens zoo". Djurparken är Indonesiens största djurpark och en stor mardröm. För ungefär $1.00 har du som besökare möjlighet att uppleva fasansfulla syner. Djurens skräckpark. - Grundläggande kost, vård och levnadsvillkor saknas.
- Djuren svälter, främst rovdjuren.
- Flera av djuren är så magra att det inte längre kan ta upp näring på rätt sätt.
- Burarna saknar inredning och därför tvingas de sova på kall betong.
- Cirka 25 djur dör varje månad av onaturliga orsaker. - Av andra hälsokäl avlivas många av parkens djur. - Giraffen Kliwon på bilden ovan dog av plast i magen. Plastmängden var stor som en badboll. - Ryktet säger att kroppsdelarna av högst värde, säljs för 5 miljarder dollar per år. Illegal handel med djur. Var med och gör skillnad du också! Skriv under och sprid vidare denna information så att vi får stopp på detta.

Via denna blogg och det här inlägget hittade jag detta. Kände mig illa tvungen att både skriva på (främst för att det bara krävdes namn, email och var man bor) och sedan sprida vidare. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Gillar

Kommentarer