Tid för stallet

Eftersom att jag blev färdig med veckans jobbigaste plugg igår så har jag bara lite matte, en argumenterande text och lite tyskaplugg kvar att göra. Och det är ganska fort gjort. Så då kan jag unna mig med massa tid i stallet idag ;) Men först ska vi nu äntligen åka och hämta min säng!! :)
Tanken var ju egentligen att jag skulle fått med mig någon och rida idag. Men så blev det inte. Så jag får se om det bara blir Senco som får komma ut och sträcka lite på benen utanför hagen eller om Hector också får komma ut. Såklart efter Senco då, haha.
Senco - En ganska så enkel ridtur. Blir rundan närmast gården tror jag. Alltså den med ganska mycket hårdgrus. Men nere vid 'vändpunkten' av turen så ska vi köra lite trav och galopp så att han får springa av sig lite.
Hector - Har inte alls bestämt. Men eftersom att Hector är van vid att ridas på ensam och inte alls har några problem med att rida någonstans så är friheten betydligt större på Hector. Men då jag aldrig tidigare har ridit på honom ensam så blir det nog en lugn tur på honom. Om jag nu ska rida på honom, får se.

Gillar

Kommentarer