Tiden springer iväg

Hej fina!<3
Hoppas allt är bra? Med mig är det okej. Har varit lite nojig över att bli sjuk, men *peppar-peppar* så verkar mina försök till att leda bort det funka, haha. Har för övrigt haft det ganska bra sedan senaste uppdateringen. Hade några kompisar över förra helgen. Vi åt trerätters, pratade och bara hade det gott! Blev otroligt lyckat och jag känner mig så lycklig när jag får duka fint och ha människor hos mig som jag tycker om. Bjuda på mat och sånt gott är verkligen en av mina favoriter! Haha. Så mysigt verkligen. Bjuder in lite nedan;

Till förrätt blev det alltså toast med egengjord skagenröra som min vän Anna gjorde. Så kul att kunna umgås med en barndomskompis igen. Vi satt typ ihop under en tid när vi var yngre. Och nu kan vi göra sånt här vuxet och mysigt tillsammans, älskar livet ändå. Till varmrätt blev det klyftpotatis och kyckling som vi marinerade i en supergod marinad som min storbror kommit på. Efterrätten blev en chokadmousse med ett oreotäcke på. Supergott men väldigt mäktigt, så gjorde absolut ingenting att det såg lite lite ut i efterhand, haha!


Surprice!

Utöver det så fick jag i förrgår en överraskning som rörde mig till tårar. Skulle gå ut till bilen efter att jag slutat jobbet. Ser att det står en stor låda bakom min bil som någon parkerat med en pallkörare. Blir först lite matt och börjar fundera på varför man tycker det är roligt. Går fram till den här stora lådan och ska se om det är någonting i för att sedan köra bort den. Då hoppar Emelie upp och jag hamnar i total chock men börjar sen gråta då jag faktiskt förstår att det är hon. Alltså hur fin är hon inte? Hon är verkligen en av mina favoritmänniskor här i världen och det är jobbigt att vi numera inte bor i samma stad längre. Det blev iallafall ett väldigt spontat besök av henne och vi fick inte umgåtts så mycket som jag kanske hade önskat då jag jobbade både igår och idag. Men efter jobbet igår så hängde vi lite i grebbestad, åt langos och tog igen en massa snack. Vi pratar visserligen redan väldigt ofta i telefon och skriver dagligen. Så vi båda är egentligen fullt uppdaterade, men det är definitivt något helt annat och kunna umgås och prata om allt.

Vet att det är extremt dålig kvalitet på bilderna. Men bättre än inget alls ;-)

Blir inget Skåne denna helgen för min del. Beppa hade inte fått hem sitt material för det som skulle byggas så då beslutade vi att det får bli nästa helg istället. Men då utan mig eftersom att jag behöver jobba. Så det blir att umgås med lillebror, hans flickvän och Martin här hemma istället. Hoppas på bra väder så vi kan inviga paviljongen för i år då vi satte upp den förra helgen. När den kommer upp känns det som ett litet tecken på att sommaren verkligen är på gång!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad smarrigt! Vilken fin överraskning du fick av Emelie! 🥰
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Jaa! När får jag en sån av dig 😏❤️
nouw.com/jlandgrens
Caroline,

men maten?? alltså muuums

carro93.se
jlandgrens
jlandgrens,
Det var supergott vill jag lova 😍
nouw.com/jlandgrens
T',

Men wow vad gott! Blev galet sugen på efterrätten och förrätten!

devote.se/babustyle
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det var himla gott 😃
nouw.com/jlandgrens
celinelundqvists
celinelundqvists,

Jag dör så gott! Bjud in mig nästa gång hihi <3

nouw.com/celinelundqvists
jlandgrens
jlandgrens,
Haha absolut! Ska skicka en inbjudan😉😍
nouw.com/jlandgrens
Hannativeskog
Hannativeskog,

Gud så gott de där såg ut 🥺🥺😍

nouw.com/hannativeskog
jlandgrens
jlandgrens,
Eller hur 😍
nouw.com/jlandgrens
Frida,

Vad gott och vad roligt av din vän att överraska dig så!! 😊

fridachristina.com
jlandgrens
jlandgrens,
Eller hur! Blev så glad🥰
nouw.com/jlandgrens
Hannah
,

Vem är Martin? Pojkvän? Har inte fått med mig😀

jlandgrens
jlandgrens,
Martin är en nära killkompis till mig. Vi har känt varandra i över 12 år nu. I år är det nog faktiskt till och med 13 år😃 Vi får se vad framtiden utvisar!
nouw.com/jlandgrens