Tidig morgon

Blir ett tidigt och snabbt inlägg nu för att bara lägesuppdatera er. Har precis pussat pojkvännen hejdå eftersom att dem ska åka hem idag. Dem har ju varit här på en liten semester och campat på en av våra campingar, så det har varit himla mysiga dagar sedan dem kom i onsdags. Jag och Oliver sov med resten av hans familj i husvagnen första natten (alltså från onsdag till torsdag) men det var alldeles för varmt så resten av nätterna har jag och Oliver istället sovit hemma hos mig. Så har han haft bilen hit och sen kört och hämtat dem när vi ätit frukost och skulle hitta på något. Några av de bästa dagar jag varit med om måste jag nog säga att det här har varit, för allt har varit så perfekt. Ni vet den känslan då det bara känns helt perfekt och inget kan förstöra eller att det inte spelar så stor roll vad som händer, det löser sig ändå? Den har jag haft sedan dem kom och det känns otroligt bra.
Förhoppningsvis så ses jag och Oliver redan imorgonkväll igen. Då åker jag till honom i några dagar och på onsdag drar vi isåfall till Sakarasommarland!
Bjuder på lite bilder från igår då Olivers lillasyster och lillebror fick rida lite på Senco och från solnedgångstittandet som vi avslutade hela kvällen med igår :)

Gillar

Kommentarer