Tillbaka igen

Innehåller affiliate-länkar

Hej kompisar!
Ännu en arbetsdag avklarad, bara imorgon kvar sen är det en ledig helg för min del. Har hand om Trimma, (hästen jag skrev om igår) hela helgen så ska ut och mysa massor i skogen. Sara som äger hästen ringde förut och sa att hon åker iväg redan imorgon så vill och orkar jag har jag hela tre dagar på rad att rida och mysa med hennes häst. Perfekt att få kunna känna på hur det känns med det "måstet" i vardagen igen. Räknar för övrigt med att det kommer att bli en del häst här på bloggen igen framöver, troligen tills dess att jag köper mig en egen igen. Så jag har faktiskt flyttat över bloggen till ”Hästar & Ridsport” kategorin igen. Äntligen, haha!

Har sedan jag kommit hem bara legat i soffan och kollat på Youtube. Bara hästvloggar för hela slanten här, haha! Gud vad jag längtar till att ha egen häst igen. Känns som det enda jag tjatar om just nu, men längtan växer verkligen mer för varje dag som går. Tänk om man hade mer pengar eller vore miljonär haha.. Skall försöka sova tidigt ikväll, sängen lockar redan nu faktiskt. Nedan ser ni nya skorna. Finns i svart och lila, på Hööks givetvis!

Nya skorna!🌟

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vilka fina skor! 😍 älskar att det kommer bli mycket häst, de bästa!! Så roligt att du är taggad för en egen snart, jag hoppas verkligen du hittar någon! ❤️❤️
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Haha Ååh gulledig❤️😘
nouw.com/jlandgrens