Tillbaka till verkligheten

Eller ja, tillbaks till mer rutin kanske blir mest rätt.
Gjorde första dagen efter semestern igår. Måste erkänna att det faktiskt kändes ganska skönt. Skönt att få komma tillbaka igen. Mycket också för att gränsen öppnat betydligt mycket mer nu vilket ger oss mer kundflöde och därmed mer att göra. Skoj!

Jobbar nu faktiskt varje dag fram tills onsdag nästa vecka. Skulle egentligen varit ledig nu på fredag, men kundtjänst behövde min hjälp och där vill jag ju gärna hjälpa till, så då fick det bli 8 dagar i rad. Anser dock inte att det är så speciellt jobbiga pass även om det blir många dagar i rad. Känns inte helt övermäktigt då.

Mina två semesterveckor har varit ganska så bra faktiskt. Var ju hos Emelie en sväng, det kan ni läsa mer om här om ni missat det. Sen har jag bara tagit det lugnt, umgåtts en del med kompisar och avslutade den sedan med Kustrundan. Där åker man alltså jänk längs kusten och bara mår gott. Var så roligt! Ville mest bara kika in lite snabbt och visa att jag lever. Nu ska jag byta om lite fort och sen bege mig mot jobbet. Jobbar kvällspasset idag. Vi hörs nog mer imorgon, kram!

Kustrundan med några av mina goa vänner! En så lyckad dag trots att det var helt galet varmt och vi typ flöt runt i bilen, haha!

Hängt på stranden med mamsen.

Kalas hos storebror helgen som var igen. Härligt med sommarkalas.

Lyxade till det med krabbelurer efter jobbet igår. Mums!

Gillar

Kommentarer