Tillbaka till verkligheten

Man går verkligen in som i en liten bubbla när man är uppe i ledsamheter som vad jag är nu. Dessutom när jag haft både semester och några dagars ledigt sammanhängande så har jag inte varit på jobbet på närmare en och en halv vecka. Kändes nästan märkligt att komma dit igår, men samtidigt skönt faktiskt. Skönt att få komma igång med rutinerna, ansvaret och känna att jag har min viktiga roll på arbetsplatsen. Känslan av att känna sig behövd är minst sagt viktig i en sån här situation. Vänner är också otroligt viktigt att ha och har verkligen fått bevisat för mig vilka otroligt fina människor jag har omkring mig. Det lyxigaste av allt är att jag jobbar med två av dem!

Jag gjorde förresten lite småjusteringar på designen igårkväll då jag hade svårt att somna. Som ni kanske ser så fick jag uppdatera lite med Senco. Känns skönt att ha gjort den uppfräschningen, för att kunna gå vidare helt enkelt. Nu är det fokus på Cassi som gäller helt enkelt.
Vad har hänt sedan sist då? Jo, har haft girlsnight med två bättre kompisar, hjälpt en kompis att flytta sin häst och försökt hitta motivation för att själv kunna och vilja hänga i stallet. Ett tips då är att följa med en kompis. Det hjälper! Cassi ska även få prova ett nytt foder, ska bli spännande att se hur det tar ut sig. Har ni gjort något kul det senaste? Kram!

Gillar