Tillfredsställande

Även idag har jag en ganska så lång ”to do-list”. Haft det de senaste dagarna som jag varit ledig på. Har varit stor vikt i att hinna med vissa saker då jag väl är ledig. Har också faktiskt kommit tillbaka in i det här med att jag känner att jag verkligen vill greja här hemma också. Kände ju så då jag flyttade in här, gick upp tidigt då jag först vaknade på morgonen istället för att somna om för att greja och fixa här hemma. Sen tynade det bort allt mer, vaknade jag tidigt när jag var ledig exempelvis så försvann lusten för att gå upp då allt mer och mer. Men nu känner jag att det suger börjar komma tillbaka! Häromdagen var jag uppe strax innan 8 och var igång vilket inte är likt mig. Haha!

Idag ska jag försöka hinna med detta:
- Göra smörgåstårta.
Behöver även in till Ica för att köpa dill som jag imorgon kan garnera tårtan med.
- Klippa gräset
och trimma runt buskar och träd på gräsmattan.
- Köpa uteblommor
. Har bestämt mig för att ha två stycken ljung utanför huset. Hoppas på att hitta några fina färger så kan de få pryda fint utanför.
- Ta in ljuslyktorna
så de inte går sönder nu när kallare dagar kommer att smyga sig på.
- Redigera vloggen.
- Tvätta.
- Göra cakepops
. Gjorde det faktiskt igår, men gjorde de mest för en test då. Idag kör vi på riktigt och gör de riktigt fina!

Den här lilla tillställningen som skulle vara idag har blivit inställd då många var sjuka, skadade, ont om pengar eller helt enkelt inte kan - så den flyttas fram istället. Vilket egentligen bara ger mig mer tid för annat som jag dragit på lite för länge. Påbörjade även att putsa upp lite bestick som jag fick från mormor. Visade sig att det var min mammas farmors bestick, vilket känns så fint. En sjukt tillfredsställande känsla och se hur fina de blev efter att jag putsat. Wow! Dessa skall användas vid finare middagar i mitt fina, nyrenoverade matrum. Siktar på att ni ikväll eller imorgon skall kunna få se!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Åh jag älskar när man har en To do- list som man sen kan bocka av! Very satisfying haha! Kram fina du <3

nouw.com/hilma
Anita ,

Oj, fullt ös!! Kram

siliiins.blogg.se/
Hilma
Hilma,

Hoppas du har en bra start på nya veckan <3 kram fina du!

nouw.com/hilma
jlandgrens
jlandgrens,
Tack detsamma fina! <3
nouw.com/jlandgrens