Tisdag

Som ni kanske märkte igår så dök det inte upp någon veckoplanering för Senco. Denna veckan har jag faktiskt helt enkelt inte satt planer utan det blir ridning när jag helt enkelt har tid. Helgen kommer att ägnas till Oliver, om han blir frisk tills dess vilket jag innerlig hoppas på. Idag är jag tveksam på om det blir någon ridning. Sov ganska dåligt inatt så efter att jag kom hem från stallet förut (åkte dit bort runt tjugo i åtta och var tillbaka hemma halv tio) så var jag faktiskt ganska trött. Så har sovit nu i någon timma och funderar på om det är värt att sova lite till eller sova tidigt ikväll istället. Så vi får se om jag senare får något ryck och sticker ut iallafall. Hängde regn i luften då jag släppte ut dem förut, så det var en djupt besviken häst jag hade som fick ha på sig täcke idag haha. Men som sagt "säkerhetsskäl" så han inte är blöt OM det skulle börja regna och OM jag sen också skulle få ork till att rida ;)
Fortsättningsvis av veckan sen så beroende på när min syster kunde få låna en släpkärra så ska vi hämta min säng också. Och gör vi det imorgon så blir det väldigt tajt med ridning så då blir det nog inte av. Och samma med torsdagen också, för då slutar jag sent.Antagligen går fredagen också bort som en möjlig riddag. Men det beror helt på om jag åker till Oliver på torsdagkväll eller på fredag. Så denna vecka blir det inte så mycket ridning.

Men nästa vecka så hoppas jag på att jag och Tilda kan hitta en del tillfällen att få till ridning på. Har hela helgen ledig då Oliver ska jobba och vi ändå inte kan träffas. Så då ska jag lägga i princip 100% på Senco. Så det blir nog bra! :)

Gillar

Kommentarer