Tisdag

Hej kompisar!<3
Tredje november idag vilket betyder att det idag faktiskt är exakt ett år sedan som jag gjorde min första natt i mitt hus. Jag började ju flytta in mina grejer den första, men sov första natten här först den tredje. Känns heltokigt att det redan har gått ett helt år. Men som jag lite kort skrev i det tidigare inlägget så har det också varit ett väldigt nyttigt år. Jag har lärt mig väldigt mycket om mig själv och psykiskt blivit starkare. Trodde ett tag där att jag aldrig helt skulle komma in i det här med att bo för mig själv i ett eget hushåll och inte längre bo tillsammans med min mamma och älskade lillebror. Men nu ett år senare så är mitt hus verkligen mitt hem och det känns bra så. Såklart att jag emellanåt verkligen saknar den sammanhållningen och tighta bandet som vi hade när vi bodde under samma tak, för det ska jag vara ärlig och säga att det är inte detsamma längre. Utan det har blivit på ett annat vis. På såväl gott som ont faktiskt.

Har tyvärr haft en riktig dipp här nu de senaste veckorna.. Har känts rätt tungt och jag har helt enkelt fått backa lite från bloggen. Har inte känts rättvist att försöka tvinga fram någonting så har istället låtit det vara. Det börjar dock bli bättre. Imorgon börjar jag med min del av kundtjänst och det ska bli väldigt spännande och se hur det går och vart det kan leda. Ska försöka sätta mig och knappa lite ikväll här. Behöver försöka hitta en ny matta till mitt vardagsrum då det spilldes en del öl på den i helgen. Är så svårt med fluffmattor för jag vet inte exakt vartifrån doften kommer ifrån. Provade mig på bikarbonat på stället jag åtminstone vet om. Men det doftar fortfarande.. Så en tillfällig matta tills man kan högtryckstvätta denna vore ju toppen! Haha. Vi hörs nog sen eller imorgon! Kram. /J

Detta är synen jag vaknar upp till varje morgon. Hur vackert? Nu har dock de flesta löven hamnat på marken istället efter två dagar med kraftig blåst. Men ändå! Så så fint.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Tänk så snabbt tiden går<3

nouw.com/louiseedling
jlandgrens
jlandgrens,
Jaa verkligen! Nästan lite skrämmande ibland😱
nouw.com/jlandgrens
elinm
elinm,

Vilken mysig utsikt! 😊

nouw.com/elinm
jlandgrens
jlandgrens,
Eller hur!🥰
nouw.com/jlandgrens