Tisdag

Good morning

Har de senaste veckorna slitit med huvudvärk då jag vaknar. Normalt brukar det släppa en stund efter att jag kommit upp, vaknat till liv och fått i mig lite mat och vätska. Men igår höll det i sig och blev bara värre och värre. Så fick skjuta lite på min starttid på jobbet och det blev istället bara två timmars jobb för min del. Blir såklart lite orolig över vad det kan bero på. Finns ju typ en miljon möjliga anledningar till varför. Upplever inte att jag har fått sämre syn som annars absolut skulle kunna vara en orsak till huvudvärken. Det som däremot kommer upp som vanligaste orsak är stress, ångest och att kroppen allmänt är i obalans. Tänker jag efter så har jag ju de senaste veckorna faktiskt varit i en sjuk obalans. Ätit dåligt med ordentlig mat, druckit dåligt med vatten och har inte helt koll på mina känslor. Är inte alls till lags i min tillvaro just nu, tyvärr. Har egentligen inte någon större matlust, så stoppar saker och ting i munnen av ren rutin mest. Och tyvärr blir det oftast inget vettigt då, som typ en chokladbit eller annat strunt. Men nog om det nu. =)

På min att-göra-lista idag
står det två saker (förutom mina vanliga vardagssysslor som jag måste få till), som vika tvätt, tvätta undan resterande i tvättkorgen, göra mat och matlådor och städa undan lite här hemma. Inte för att det egentligen är stökigt, utan mest för att det ger min själ ro, haha. Sen måste jag nog fylla på lagret med satsumas. Gud vilken lycka jag känner över att ha en skål på köksbordet med massa satsumas att kunna äta när som helst. Trycker ju lätt 4-5st på kvällen, haha!
Sen bara måste jag göra ett formelblad eller åtminstone skriva ut något och lägga till lite själv så jag förstår den och kan använda mig utav den.
Men det roligaste som händer idag ska jag faktiskt iväg på om en liten stund. Skall till ett stall iallafall, resten får jag berätta sedan då klockan börjar bli lite väl mycket nu, kram! ;-)

Gillar