Tjugosjunde februari

Som jag skrev här om dagen så skulle denna veckan bli väldigt stressig för min del och jag skulle då inte prioritera bloggen så mycket. Inlägg är tidsinställda så uppdateringen drabbas inte så jätte mycket. Däremot är det lite sega svar på era kommentarer. Men jag har som sagt lovat att svara er, så ta det lugnt! :)

Nu sitter jag i biblioteket och väntar på svenskalektionen som börjar om ungefär en halvtimme. Sitter även om kollar på lite saker. Visar er sedan vad som är på gång! ;)
Imorgon är jag som sagt ledig från skolan, och även då kommer jag att lägga en del tid till plugg. Har även lite inlägg som ska göras plus att jag även har en ridtur planerad med Senco. Han är fortfarande under "uppvärmning" eller igångsättning. Då han har stått och inte ridits något större sedan han mer eller mindre faktiskt blev flyttat till stallet han står i nu så måste jag ta det lite lugnt. Med tanke på att han är ganska gammal och man måste tänka på att inte köra på för hårt då han stått ett tag. Visst har vi börjat med promenader och kortare turer. Men nu har han trotsallt inte blivit riden på lite mer än en vecka så då är det bara att köra igång igen.
Men nu ska jag fortsätta kika vidare hihi, hörs sedan. Puss!
- Bild från igår

Gillar

Kommentarer