Toppen helg

Hej på er alla fina läsare! Hur har er helg varit? Min har iallafall varit toppen! Började med att Oliver som sagt kom till mig på torsdagskvällen. Blev då vi skulle sova väldigt svårt att sova eftersom att det kändes roligare att ligga och prata och mysa med honom. Men tillslut så somnade iallafall jag och sedan var det på fredagsmorgonen dags att gå upp för att gå till skolan. Jag slutade 15.40, och sista lektionen på fredagar är med samma lärare som vi startar varje lektion med måndag till torsdag. Så då bestämde vi att vi kör på en läxa att se på film och börjar då imorgon 12.10. (Och med den flyten jag har just nu så börjar mamma självklart klockan ett imorgon så jag får sovmorgon!!) Men iallafall, då jag slutade skolan i fredags så kom mamma, Oliver och min lillebror och hämtade mig. Vi åkte då och gjorde några ärenden och sedan åkte vi hem. Väl hemma så gjorde vi inte så mycket. Men senare på kvällen så åt vi lite kräftor, såg på film och åt chokladpudding. Sen gick vi och la oss för att sova eftersom att vi skulle upp rätt så tidigt för att åka till Liseberg, ah igår då haha.

Väl på Liseberg så blev jag chockad över hur mycket folk det faktiskt var. Vid denna tiden på året så brukar det inte vara så mycket folk. För att åka Balder till exempel så stod vi och väntade i ungefär 50 minuter. Och på grund av det så åkte vi tyvärr bara den en gång. Sen så var det runt den tiden på nästan alla attraktioner. Vilket kan kännas lite jobbigt då man får vänta i 25-35-50 minuter och sen så tar själva attraktionen bara några sekunder. Därför brukar jag alltid åka till Liseberg då det är lågsäsong eftersom att det inte är så mycket folk där då. Just för att slippa dessa långa köer. Men jaja! Jag och Oliver skulle åkt hem vid nio då tåget gick. Men istället tog vi tåget vid elva och gick där själva i nästan två timmar. Då fick vi åkt lite fler och då började alla långa köer avta. Men, förhoppningsvis så blir det en till tur innan detta året är slut! :)

Var hemma förut runt tjugo över nio. Och åkte från Oliver runt halv fem. Vi var sjukt trötta igår, jag hade super ont i fötterna av allt vi fick gå. Men får väl kanske skylla mig själv av mitt skoval haha. Och vi var inte hemma hos Oliver igen förrän efter halv ett ungefär. Vi somnade nästan precis direkt efter att vi hade lagt oss. Och idag låg vi i sängen till typ halv två. Så det har hänt mycket! Men jag klagar absolut inte, att ha lite ont i fötterna och lite sår här och där känns ändå som att det är värt det. Fick vara massor med Oliver och leka runt lite på Liserberg. Plus att jag har sovmorgon till iallafall halv elva imorgon. Det är ju guld värt!
Åkbanden var rosa med vita prickar på.. ÅÅÅÅÅ!! ♥♥
______________________________________________
Nu ska jag gå och göra mig något och äta. Och sedan sätta på en film tror jag. Har återigen massor av kommentarer att svara på. Och jag lovar att jag ska svara på allihop så fort jag får tid. Vilket jag kanske har snart, om jag inte sätter på en film vill säga. Har kollat på några och gud vad ni är gulliga! Ni är bäst!! Tacktacktack ♥

Gillar

Kommentarer