Toppen toppen!

Alltså jag måste säga att det verkligen var super kul att få mycket feedback på inlägget om vad man bör tänka lite extra på då man kommenterar. Det var super kul att det var så många som kommenterade sina likartade åsikter jäntemot mina om det hela. Och framöver så finns det faktiskt ytterligare några sådana åsikts-inlägg som väntar på publicering. Så dem ser jag verkligen fram emot att publicera med tanke på feedbacken som blev på det senaste! :)

För övrigt så tycker jag att bloggen går extremt bra just nu. Det är fruktansvärt kul att blogga då kommentarer från bloggar jag aldrig sett innan ramlar in, alltså nya "klickare" som jag kallar det eftersom att jag inte riktigt vet om jag kan kalla dem för läsare. Läsare tycker jag att man är om man brukar kika in på bloggen dagligen, och det vet jag ju inte om dem gör ;)
Men iallafall, så statistiken är bra och det är mycket kommentarer att svara på. Så då är det ju verkligen super passande att det är så himla mycket plugg och stess med skolan just nu... Som tur är så har jag massa tidsinställda inlägg för hela denna veckan som väntar på publicering. Så inlägg kommer allt att dyka upp som vanligt. Däremot kanske det blir sega svar på era kommentarer, men jag lovar att jag kommer svara så fort jag får möjlighet! :)
- Mina bebisar får stå för bilden ;)

Gillar

Kommentarer