Torsdag

Jag hann faktist med att göra en hel del idag trots allt. Har möblerat lite i mitt rum och fått en "vägg" till sängen, kan visa er nån dag när jag får tid haha. Sen var jag på kalas hos min kusin som fyllde år. (Ska visa er iallafall den ena tårtan snart hihi) När kalaset var färdigt eller jag snarare kände att jag behövde gå för att hinna rida. När jag kom till stallet hade dock Tilda och Stina redan hunnit rida iväg. Däremot så kom Agnes med hennes sommarhäst precis då jag kom till stallet, så jag red med henne istället. Nu har jag ju helt plötsligt tre stycken att välja mellan när det gäller ridsällskap ;)

Hur som helst så gick ridturen med Agnes och hennes sto bra. Sist jag red tillsammans med dem så var Lovie också med och då var Senco helt knäpp. Han bockade och konstrade jätte mycket. Så var lite orolig över att han skulle göra likadant nu. Men så blev det inte! Visst verkade han lite orolig då vi red iväg, han kollade mycket bakåt åt den andra hästens håll, ville vända några gånger och hade inte riktigt ett rakt spår. Men det släppte efter att tag och han konstrade inte alls.

Imorgon ska jag jobba. Börjar nio och antar att jag får jobba till fem imorgon också. Iallafall som senast, det beror ju helt på hur vädret är. Men då vet ni iallafall anledningen till varför uppdateringen imorgon blir lite tråkig. Nu ska jag lägga mig och kollla på det sista av Stig Helmer som går på sjuan just nu. Puss!

Gillar

Kommentarer