Torsdag

Hej kompisar!
Gud vad fort veckorna går här nu. Redan fredag imorgon igen, en ledig sådan för min del också. Skönt! Ska spendera den mestadels framför min dator och redigera videos. Sen ska jag träna en sväng och kolla bilder med mamsen. Sen kommer Beppa (bonuspappa) framåt eftermiddagen och då har jag tänkt att mysa lite med dem. Vi ses så sällan nu så när det väl sker får man passa på.<3

Annars är det jobbhelg för min del, inte så mycket mer inplanerat än det. Fick en kommentar om att jag verkade jobba typ varje helg och hur jag orkade det. Jag har faktiskt valt det själv, jag vill passa på att jobba mycket helg nu då det dels är grymt bra OB på helger när man jobbar i butik och dels så händer det inte så mycket annat just nu ändå, så då kan jag lika gärna jobba och tjäna pengar. Jag jobbar som längst till 17.15 så man får ändå rätt mycket ledig kväll även om jag jobbat under dagen. Sen kan man ändå inte hitta på så mycket nu eftersom omständigheterna är som de är med restriktioner osv. Vi hörs nog mer ikväll, kram!

Fick en liten energiboost igår, att få sådana meddelanden som ovan, gud vad det värmer! Minns ni pållen förresten? Red henne några gånger i somras. Sååå mysig häst! // Mamma kom spontant igårkväll och lämnade en tidig alla hjärtans dag present. Hur gulligt?

Gillar

Kommentarer

My,

Håller med om att det är perfekt att jobba helg! Skönt med ledighet mitt i veckan istället då 😊

mynordqvist.se
jlandgrens
jlandgrens,
Ja visst är det det! Sen tackar man ju inte nej till dubbelt betalt när man ändå är igång😉
nouw.com/jlandgrens
Enna,

Så fin alla <3 dag present 😊 Och ja, veckan har verkligen gott så snabbt!

sayyeastofashion.blogg.se
T',

Jag skulle nog också vilja jobba helger tror jag. Har varit sjukskriven så länge så helgerna är bara tråkiga, haha.

devote.se/babustyle
Anita ,

Förstår din tanke med mycket jobb på helger för det ÄR bra OB!! Hej dig!!! Kram

siliiins.blogg.se/
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Vilken fin present din mamma gav dig. Väldigt härlig färg.

nouw.com/jossustravelpics
jlandgrens
jlandgrens,
Ja den är superfin!
nouw.com/jlandgrens