Torsdag

Hej på er!
Hoppas att allt är bra! Med mig är det faktiskt helt okej. Har landat i allt efter begravningen nu och det känns som sagt okej. Jag väljer att tro att mormor är återförenad med morfar som hon trots allt längtade efter under 25år. Och då känns det ju såklart rätt så bra i det stora hela. Att hon förhoppningsvis har det bra nu.

Vad händer i mitt liv då? Det är mest jobb på mitt schema och försöka att plugga lite matte. Ska bli så skönt när det är ur världen verkligen. Lämnade in uppdrag 2/3 igår! Gjorde med hjälp av min barndomskompis färdigt det redan i måndags. Så när jag hade ledig dag i tisdags så kände jag inget ångest över att jag verkligen borde sätta mig med matten, det kändes okej att släppa det just då. Så skönt! Ett uppdrag kvar nu som sagt och sen blir det slutprov. Vad för typ vet jag dock inte än. Nationella proven är inställa denna våren (hur mer tur kan jag ha??), men hon menade på att Skolverket erbjöd andra typer av prov som stöd för att kunna ge slutbetyg. Jag tolkade iallafall hennes svar lite som att ”vi får se vad det blir för slutprov”. Kommunikationen är extremt dålig mellan komvux och denna kursen så vem vet, kanske slipper jag slutprov med! Haha, skämtåsido.

Jobbar idag och imorgon för att sedan ha ledig helg. När jag kommer hem efter jobbet idag så är det mat som väntas färdig. Sån lyx! Umgås så mycket med familjen nu och det är så skönt. På lördag kommer även två kompisar över och äter lite middag. Hoppas att vädret håller i sig bara så man kanske kan sitta ute. Nästa helg åker vi även ner till Skåne och umgås med mammas man. Ska fixa lite i hans hus och bara ta en paus från vardagen här. Det behövs ibland. Älskar verkligen Skåne. Mamma kommer därifrån så vi har ju spenderat en del tid där under åren. Ska jag flytta någon gång tror jag nog faktiskt att jag lär hamna där. Känns så hemma där när jag väl är där.

Ska försöka att bli lite bättre på att kika in här. Har inte helt tagit mig tid eftersom det varit så mycket men samtidigt inte funnits något att direkt uppdatera om. Tycker ju det är så kul att blogga när jag väl gör det. Kram på er!

Personalmöte på jobbet igår. Då bjuds det på frukost i vanlig ordning. Viktigt! Haha.

Fick en liten bukett med blommor igår. ❤️

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Vilken fin bukett 😍

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Du är fin pinglan<3
nouw.com/jlandgrens
celinelundqvists
celinelundqvists,

Mysigt med kompishäng till helgen <3

nouw.com/celinelundqvists
Anita ,

Alltid så tungt med begravningar.. Men som du skriver, skönt att ha det avklarat på något sätt.. Alla kramar till dig!! <3

siliiins.blogg.se/
jlandgrens
jlandgrens,
Ja det är väldigt skönt. Väljer som sagt och tro att hon har det bra var hon nu än är nu.<3
nouw.com/jlandgrens