Torsdag

Redan torsdag idag! Här går det undan. Har dock inte varit så händelserika dagar det senaste, utan det mesta går på rutin. Därav bloggar jag inte allt för mycket just nu. Vill gärna blogga och uppdatera när jag känner att jag har något och komma med, haha. Förhoppningsvis så släpper det snart. Inte allt för långt kvar tills två veckor med semester. Hoppas på att få kunna hitta på något skoj då. Längtar även tills att matten är klar. Ska bli så skönt när det släpper från mina axlar.

Denna helgen ska jag jobba så det händer inte så mycket mer spännande denna veckan tyvärr. Nästa vecka ska jag försöka lägga in ännu lite mer krut för matten och även försöka få tag på studievägledaren för att lägga upp en plan om slutprovet. Spännande och se vad det blir! Nu ska jag sluta babbla och jobba lite igen efter att jag haft lunch. Vi hörs!

Även helgen som var nu så blev det middag och mys hemma hos mig. Hur mysigt och få duka fint och bjuda på mat? Älskar det verkligen. Ser så mycket framemot sommaren nu också när man kan göra det mysigt i paviljongen och kunna äta där ute också.

Provade att göra en supergod efterrätt som min fina @emelieanderssoon tipsade om😍
Den verkade verkligen gå hem här hemma. Tyvärr hann den inte helt sätta sig innan den skulle serveras så den stack iväg lite på ena kanten. Men det är bara att ta med sig till nästa gång.

Även förra helgen fick jag blommor hihi. Så fina <3

Gillar

Kommentarer

Katja
,

Gud vad vackra bilder du lagt upp det senaste! Undrar över vem det är du får blommor av? Andra buketten detta ju! Så kul om du träffat dig någon!

emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Åh visst är den god, kul att du bakade den 😍❤️

nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Ja den var super😍❤️
nouw.com/jlandgrens
Anita,

Gud så gott det såg ut.... 😃 😃

siliiins.blogg.se/