Torsdagkväll

Avslutade nästan precis mitt samtal med min kära pojkvän. Får se om jag kan åka till honom imorgon, fortsätter vädret såhär så finns det risk för att det kan bli stopp på spåren och att det blir inställda tåg. Vilket kan bli väldigt tråkigt, så vi får helt enkelt hoppas på det bästa! :)
Denna kväll har jag inte gjort så mycket. Var i stallet vid 18-tiden förut. Mockade, fodrade, packade hö och gjorde i ordning höpåsar för helgen om jag nu ska bort, vilket jag hoppas på faktiskt. Sen tog jag in hästarna i denna stormen. Det blåser alltså otroligt mycket! Plus att det även öste ner regn då jag mockade förut, men då jag skulle ta in dem så övergick det till snö istället. Och det blåste verkligen såååå kallt! Så fick bytat täcke på hästen till ett aningen varmare och framförallt torrare, efter allt regn idag så var det rätt blött kan jag säga haha. Blev rätt stressigt på slutet eftersom att mamma kom, så hann inte ta några bilder på pållen idag tyvärr. Men det kommer fler tillfällen!

Imorgon så är det inga lektioner eftersom att det är volleybollsfinal. Jag tänker då inte gå till skolan utan ska försöka bli färdig med min bokrapport så att jag slipper tänka på den under helgen. Och sen får vi se om jag ska packa eller inte, men jag hoppas verkligen! Saknar min pojk :(

Gillar

Kommentarer