Trots allt ganska glad

Bilder från i somras, då jag var lite bränd, hihi

Blev ingen mer bloggning igår efter det inlägget för att jag mådde som sagt inte så bra. Och värre blev det framåt kvällen.. Kan säga att det handlade om mig och Oliver. Men nu är det okej och förhoppningsvis så är det något som bara stärker vårt förhållande. Har idag tillsammans med mamma, lillebror och min storasyster varit hos en och rett ut en del saker. Plus att jag även fått träffa Tilda och pyssla i stallet lite nu under kvällen så det känns bra på många ställen nu!

Strax ska jag sova. Men innan jag väl lägger mig så ska jag fixa lite plugg. Ska börja läsa min bok som jag valt och kolla lite vad det är jag bör uppmärksamma i den boken för att sedan få ihop en bra bokrapport som ska vara inne den första december. Så haha, kanske dags att börja läsa nu! ;) Plus att jag måste skriva en liten veckoplanering så att jag vet vad det är jag ska göra när och sånt. Väldigt lätt att jag vimsar ihop allt i huvudet just nu. Får helt enkelt införskaffa mig en sådan bra planeringsbok som man kan ha koll på allt i! Dock känns det ju lite menlöst just nu då året snart är slut, haha!

Har inte gjort några tidsinställda men har en rätt så lång rast imorgon så då kommer jag uppdatera lite. Men nu ska jag fortsätta med det jag ska och sedan sova. Puss!

Gillar

Kommentarer