Tur i oturen

Inte nog med att jag varit hemma från jobbet ett tag nu, så började bilen krångla idag. Som tur var så hade en killkompis den då och märkte direkt att något inte var som det skulle. Kunde ta den till garaget med lift och hissa upp den. Han har nu plockat isär typ halva bilen och hittade till slut en liten spricka i en slang. Är så tacksam över att jag har en umgängeskrets där det är väldigt mycket fokus på bilar och motorer vilket gör detta betydligt mycket enklare. Förhoppningsvis är det löst redan imorgon eftermiddag om inte ännu tidigare. Så typiskt men samtidigt sån tur att det hände nu och inte imorgon när jag är påväg till Emelie i Varberg exempelvis. Hade ju vart kul och blivit ståendes någonstans längs vägen med ett sånt problem..

Dagen idag har gått alldeles för fort. Jag vet faktiskt knappt ens vad jag har gjort idag, haha! Imorgon är det iallafall jobb som står på schemat. Och då min bil är i cirka tusen bitar just nu så kommer en killkompis och hämtar mig imorgonbitti för att köra mig till jobbet. Killkompisen som har tagit isär min bil fixar sen en slang genom en annan killkompis som jobbar på Volvo för att sen åka och byta den och sätta ihop min bil igen. (Haha gud så rörigt det blev!) När jag sen slutar jobbet igen får vi se vem av dem som hämtar mig, men jag är helt överväldigad över hur mina vänner bara ställer upp för mig. Jag behöver sällan sån här hjälp så man får sällan denna typen av ”kvitto” på vänskapen. Varje moment för att hjälpa mig och lösa det här verkar vara så självklart för dem allihop. Är så så tacksam.❤️

Tanken är som jag nämnde ovan att åka till Emelie imorgon och åka hem på söndag igen. Har inte träffat henne sen hon flyttade ner för att jobba vilket faktiskt blivit några månader nu. Saknar henne otroligt mycket och ser så mycket framemot att få träffa henne. Umgås, äta gott och ta igen allt snack. Välbehövligt nu!

Har nästan blivit besatt av det jag la upp en bild på i förra inlägget. Yoghurt, banan, äpple (helst svenskt äpple, smaken är sååå god!) och lite linfrön. Pumpakärnor kan vara gott att strö över lite också.

I flytten med mormor så har det ju blivit en del grejer som jag fått. En av allt är det här järnet. Finns inga stekpannor som är så bra som dessa. Nu kan jag steka pannkakor som en gud igen!

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Så bra att han kan fixa bilen, sånt är riktigt uppskattat! 🥰
nouw.com/emelieanderssoon
jlandgrens
jlandgrens,
Ja så tacksam verkligen❤️
nouw.com/jlandgrens